Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Eylem Yapan Satıcının Domateslerini Belediye Başkanı Sattı

Eylem Yapan Satıcının Domateslerini Belediye Başkanı Sattı

Eylem Yapan Satıcının Domateslerini Belediye Başkanı Sattı

Kırıkhan   A+a-

 Kırıkhan Belediyesi önünde seyyar satıcılık yaptığı arabasının yerini trafik akışını engellediği gerekçesiyle değiştiren Zabıta ekiplerine tepki göstermek için eylem yapan Hüseyin Demir’in tazgahındaki domatesleri Belediye Başkanı Ayhan Yavuz sattı.
 
Kırıkhan 15 Temmuz Demokrasi Meydanında seyyar satıcılık yapan Hüseyin Demir (48) zabıta ekipleri tarafından trafik akışını engellediği gerekçesiyle yerinin değiştirilmesi istendi.
 
Zabıta ekiplerinin uyarılarına sinirlenen Hüseyin Demir domates yüklü seyyar satıcılık yaptığı arabasıyla belediye önüne gelerek içinde benzin olduğunu söylediği bidondaki sıvıyı üstüne döktü.
 
Kendini yakacağını belirten Hüseyin Demir’i Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz ikna etti.
 
Sinir krizi geçiren Dinler, olay yerine çağrılan ambulansla Kırıkhan Devlet Hastanesine kaldırıldı.
 
Dinler’in Belediye önünde bulunan seyyar satıcı tezgahını gören Belediye Başkanı Ayhan Yavuz Belediye Kurum Müdürlerine tezgahta bulunan domatesleri satarak ücretini seyyar satıcının kayınvalidesine teslim etti.
 
Konuya ilişkin gazetecilere açıklama yapan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, zabıtanın trafik akışını düzeltmek için uyardığı seyyar satıcısı kardeşimiz Ramazan’ın etkisiyle farklı bir eyleme kalkıştığını söyledi.
 
Yavuz “Rızkının peşinde olan herkese bizim desteğimiz var. Ama biz bu desteği verirken de şehrimizin içerisindeki trafik akışının engellenmesi kaidemiz” dedi.
 
Bu tür olayların olabileceğini belirten Başkan Yavuz, Bunları hep beraber kucaklayarak ortadan kaldıracaklarını belirtti.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar