Skip Navigation Links

Hürrem Sultan Yüzüğü İlgi Görüyor.

Mithat Kuyumculuk Yetkilisi Mehmet Yüncü, Sevgililer Günü dolayısıyla çeşitli dizilerde boy gösteren pırlanta yüzük, pırlanta kolye ve özellikle 'Hürr

Ekonomi   A+a-


Hürrem Sultan Yüzüğü İlgi Görüyor…

14 Şubat Sevgililer Günü yaklaşırken, vatandaş tek taş yüzükten vazgeçmiyor. Birbirinden özel modellerde altın, kadınların gönlünü hoş etmekle kalmıyor, aynı zamanda bütçeye de önemli katkı sunarak önemli bir yatırım aracı özelliğini de her dönem de korumaya devam ediyor.
Mithat Kuyumculuk yetkilisi Mehmet Yüncü, Sevgililer Günü'nde en çok tek taş yüzüğün tercih edildiğini belirterek, “Hürrem Sultan” yüzüğünün de büyük ilgi gördüğü söyledi.

Sevgililer Günü dolayısıyla kuyumcular tek taş yüzüklerde kampanya başlattı. Bekledikleri yoğun ilgiliyi gördüklerini söyleyen Mehmet Yüncü, “Herkes eşine, bütçesine göre değişik şeyler alıp, sevgisini ifade etmeye çalışıyor. Altının yeri ve değeri çok farklıdır. Hem yatırım amaçlı, hem de görsellik açısından kesinlikle altın daha çok tercih ediliyor.


Mithat Kuyumculuk Yetkilisi Mehmet Yüncü, Sevgililer Günü dolayısıyla çeşitli dizilerde boy gösteren pırlanta yüzük, pırlanta kolye ve özellikle ‘Hürrem Sultan’ yüzüğü'nün büyük ilgi gördüğünü söyledi.

Tek taş yüzüğün yanı sıra, kolyeler, bileklikler ve pırlantalar da ilgi çeken mücevherler arasında yerini alıyor.
 

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet