Skip Navigation Links

Karşılaşmayı Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven'de izledi

Karşılaşmayı izleyen Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven, her iki takıma başarılar dilerken,

Karşılaşmayı Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven'de izledi

Spor   A+a-

Karşılaşmayı izleyen Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven, her iki takıma başarılar dilerken, Karaağaç sentetik tesislerdeki ışıklandırmaların daha da güçlendirileceğini söyledi.
 
Füsun Sayek Arsuz Belediye Spor 3 Sarıgül İnşaat 2
Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven, Karaağaç sentetik sahasında oynanan Körfez Grubundaki Füsun Sayek Arsuz Belediye Spor ile Sarıgül İnşaat Spor arasında oynanan Erhan Aksay Futbol turnuvasını izledi. Erhan Aksay futbol Turnuvası Körfez Grubu sorumlusu Ayhan Dik ile görüşen Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven, karşılaşma öncesinde her iki takım futbolcularına başarılar dilerken, Karaağaç Sentetik sahasının ışıklandırmaların daha da güçlendirileceğini söyledi.
Başkan Asaf Güven'in bu sözü spor kamuoyu tarafından taktirle karşılandı.
 
Golü Karşılaşma
Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen 35. Erhan Aksay Futbol turnuvası Körfez Grubunda Karaağaç sentetik sahasında yapılan karşılaşmada Füsun Sayek Arsuz Belediye Spor, Sarıgül İnşaat Spor'u 3-2 mağlup etti. Hatay bölgesi hakemlerinden Hakan Özpınar, Yunus Demir ile Onur Dönmez'in yönettiği karşılaşmada Füsun Sayek Arsuz Belediye Spor'un gollerini Erman Mansuroğlu, Ayhan Havlioğlu ile Cuma Keseroğlu, Sarıgül İnşaat Spor'un gollerini de Burak Onur Sertan ile Akay Üzel attı.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet