Skip Navigation Links

Gümüş'te DOD Heyecanı yaşandı..

Gümüş Otomotiv İskenderun, DOD Güvencesi İle Açık Oto Pazarı Aktivetesi Düzenledi

Ekonomi   A+a-

Gümüş Otomotiv İskenderun, DOD Güvencesi İle Açık Oto Pazarı Aktivetesi Düzenledi.
Pazar günü DOD markasının düzenlemiş olduğu 2.el araç pazarı aktivitesi Gümüş İskenderun Plaza’da 250 üzerinde katılımcı ile gerçekleştirildi.

DOD markasının Türkiye’de ilk defa yaptığı aktivitede kokteyl müzik ve döner ikramlarıyla İskenderunlulara farklı bir 2. el oto pazarı yaşattı. Aktivite süresi boyunca katılımcılara özel yapılan çekilişlerle çeşitli hediyeler sahiplerini bulurken, birçok 2.el araçta yeni sahiplerine kavuştu.

Çekilişte hediye kazananlar hediyelerini, Gümüş Otomotiv Genel Müdürü Mehmet Gümüş, Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Abacı, DOD Bölge Müdürü Mert Uyan ve DOD Satış Yetkilisi Soner Koyuncuoğlu’ndan aldılar.

65 adet yaygın yetkili satıcı teşkilatı ile her marka, model ve yaşta araç alım satım hizmeti sunan ve bir Doğuş Otomotiv A.Ş. markası olan DOD, Gümüş Otomotiv Antakya ve İskenderun’da da, ikinci el araçlarda “Garanti” hizmeti sunmakta, satılan her aracı kaporta aksamından motor aksamına kadar tüm detaylarıyla “101 Nokta Kontrolü”ne tabi tutarak, uzman personeliyle araç devir, noter ve ruhsat işlemlerini müşterilerinin adına geçiriyor.

Müşteriler, DOD Gümüş Otomotiv’de 2.el araçlarını güven ile emanet veya nakit olarak satabilmekte veya 2.el araç satın alabilmekteler.

Ayda 1.5 milyon ziyaretçi portföyü olan www.dod.com.tr internet adresinde 1000’in üzerinde 2.el aracı inceleyebilmekte ve DOD Gümüş Otomotiv aracılığı ile satın alabilmekteler.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet