Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

OSB'de Yeni Başkan Çetin Kaya..

Yeni yönetim ise şu isimlerden oluştu: Çetin Kaya, Osman Gözükara, Sedat Uysal, Uğur Ateş ve Mustafa Tosyalı.

Ekonomi   A+a-

İskenderun Organize Sanayi Bölgesi’nde uzun yıllardır sürdürdüğü başkanlığı boyunca yaptığı çalışmalarla takdir toplayan Bülent Bozdoğan’ın yeni yönetimde olmayacağını açıklaması gündeme bomba gibi düştü. Yeni OSB Yönetiminde Başkan Çetin Kaya olurken, Başkan vekilliğine Osman Gözükara getirildi. Sedat Uysal, Mustafa Tosyalı yönetim kurulu üyeliklerini korurken, Bülent Bozdoğan’dan boşalan yönetim kurulundaki koltuğa Alp-Ateş Gübre Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Ateş getirildi..

İskenderun Organize Sanayi Bölgesi 7. Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Gündemdeki maddelerin oy birliğiyle kabulünün yanı sıra Başkan Bülent Bozdoğan’ın yeni yönetimde görev almayacağı yönünde yaptığı duygulu konuşma gündeme bomba gibi düştü.
İskenderun Organize Sanayi Bölgesi’nde birbirinden önemli çalışmaların altına imza atan Bülent Bozdoğan başkanlığındaki yönetimin çalışmaları ve tüm raporları oy birliğiyle onaylandı.
Bülent Bozdoğan’dan boşalan yere ise yeni bir isim Alp-Ateş Gübre Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Ateş getirildi.
Genel kurulda divan başkanlığını Ahmet Taştekin, üyelikleri ise Atilla Yazıcı ve Faruk Sipahioğlu yaptılar.
Yeni yönetim ise şu isimlerden oluştu: Çetin Kaya, Osman Gözükara, Sedat Uysal, Uğur Ateş ve Mustafa Tosyalı.
Faaliyet raporuyla ilgili konuşma yapan Bülent Bozdoğan, OSB’nin altyapı, enerji nakil hatları, doğal gaz sistemi, sinyalizasyon lambaları, yeni bir kapı inşaatı ve otobüs durakları, ağır tonajlı araçların bozduğu yolların yeniden yapımı ve ıslahı, trafo değişiklikleri ve daha bir çok hizmetin altına imza atarken, sorumluluklarını eksiksiz yerine getirmek gayretiyle çalıştıklarını söyledi.
Temenniler bölümünde ise Çetin Kaya söz aldı. Konuşmasında Bülent Bozdoğan’ın yaptığı çalışmalar ve fedakarlıklara atıfta bulunurken, üstün başarı ve gayretleri nedeniyle bir saat hediye etti.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar