Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Çocukların Mutluluğu Bizim Mutluluğumuz...

Belen'de uçurtma şenliği yapıldı.

Çocukların Mutluluğu Bizim Mutluluğumuz...Web
TV

Belen   A+a-

 Belen Belediyesi, düzenlediği 1. Belen Uçurtma Şenliği' ile çocukları hem doğa ile buluşturdu, hem de çocuklar, uçurtma şenliği ile mutlu oldu. Şenlikte çeşitli animasyon gösterileriyle çocukların neşeli saatler yaşaması herkesin yüzlerini güldürdü.
Renkli görüntülerin sergilendiği Uçurtma Şenliğinde, rüzgarın artmasını dört gözle bekleyen çocuklar, rüzgarın esmesiyle sevince boğulurken, rüzgarın hafiflememesi için de dua etti.
Çuval yarışmaları, halat çekme ve diğer animasyonlarla gönüllerince eğlenen çocuklar, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül’e ve Belen Belediyesine teşekkür ederek, yapılan yarışmalarda 1 olanlar ödüllerini aldı.
Ekonomik ve kültürel düzeyi farlılık gösterse bile çocukların kendi oyunlarını yaratma becerisine sahip olduklarını söyleyen Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, çocuklarımız teknolojiyle o kadar haşır neşir ki onların, her geçen gün sokakta ve yaşamın içinde olduğu saatler azalıyor. Bizler de çocuklarımız bilgisayar, tablet v.s teknolojik cihazların başlarını kaldırarak doğal ortamın güzelliğini eğlenceli biçimde yaşasın diye bu şenliği düzenledik. Çocukların mutluluğu bizim mutluluğumuz. Yaptığımız bu etkinlikte çocuklarımız kadar bizler de mutlu olduk ve eğlendik.” İfadelerini kullandı.
Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül’ün bu yıl ilk defa düzenlenen Uçurtma Şenliği’ni her sene düzenleneceğini açıklaması ise çocuklar tarafından sevinçle karşılandı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Çocukların Mutluluğu Bizim Mutluluğumuz... videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar