Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Özel Gökmeydan Rehabilitasyon Merkezi’nden Engellilere Tekne Turu…

Engellilere Saltanat Kayığı ile Mavi Tur….

Özel Gökmeydan Rehabilitasyon Merkezi’nden Engellilere Tekne Turu… Web
TV

Arsuz   A+a-

 Engellilere Saltanat Kayığı ile Mavi Tur….
Engelliler Haftası’nda birbirinden anlamlı ve eğlenceli programlarla öğrencilerine unutulmaz bir hafta yaşatan Hatay’ın Arsuz İlçesinde faaliyet gösteren Özel Gökmeydan Rehabilitasyon Merkezi, Lunapark eğlencesinin ardından bu kez de Arsuz’un serin mavi sularında tekne turu düzenledi.
Arsuz Kaymakamı Musa Sarı’nın tahsis ettiği Saltanat Kayığı ile muhteşem bir gün geçiren engelli çocuklar, çekilen video aracılığıyla Kaymakam Musa Sarı amcalarına öpücüklü teşekkür etmeyi de ihmal etmediler.
Kaymakam Musa Sarı, her attığı adımda, her projesinde toplumun her kesiminin gönlünü fethetmeyi de başardığı gibi, engelli çocukların gönlünde apayrı bir yere yerleşmiş oldu.
Fiziksel ve zihinsel engelli öğrencilerini aileleriyle birlikte tekne turunda biraraya getiren Özel Gökmeydan Rehabilitasyon Merkezi, hayatında ilk kez Lunapark’a giden ve tekne turunda Akdeniz’in serin masmavi sularıyla tanışan çocuklara unutulmaz bir gün yaşattı.
Herhangi bir olumsuzluğa karşın Arsuz Belediyesi ambulansı ve ilk yardım hizmetlerinin teyakkuzda beklediği, Arsuz İlçe Sağlık Müdürü Doktor Pelin Gökpınar’ın da katıldığı tekne turunda, çocukların masmavi denizle buluştukları anlar görülmeğe değerdi.
Özel Gökmeydan Rehabilitasyon Merkezi Sahibi Tuğba Kara ve öğretim kadrosunun büyük titizlikle hazırladıkları mavi turda doyasıya eğlenen engelli çocukların keyfine diyecek yoktu.
Masmavi denizi izlerken mutlulukları davranışlarına yansıyan, gözleri ışıl ışıl bakan çocuklar, ilk kez tekneyle denize açılmanın sonsuz mutluluğunu yaşarken, Saltanat Kayığı’nı tahsis eden Arsuz Kaymakamı Musa Sarı ve öğretmenleri Tuğba Kara’ya teşekkür ettiler.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Özel Gökmeydan Rehabilitasyon Merkezi’nden Engellilere Tekne Turu…  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar