Skip Navigation Links

Haftanın Spor Haberleri

Bu hafta mücadele eden takımların maç sonuçları

Haftanın Spor Haberleri

Spor   A+a-

Asaş Spor'un Yıldız Futbolcularından "Geçmiş Olsun Emre Abi" Pankartı
 
Bölgemizin saygın Sanayi kuruluşları arasında yer Asaş Filtre Sanayi A.Ş bünyesindeki Asaş Spor Futbol okulunun yıldız futbolcuları çalışmalarını Teknik Direktör Halit Ersoy nezaretinde sürdürüyor.
 
Asaş Spor'un yıldız futbolcuları ayağı kırılan Galatasaray'ın başarılı futbolcularından Emre Akbaba'ya geçmiş olsun dileklerini ilettiler. Yapılan açıklamada "Bizlerin belki yaşı küçük olabilir ama içinde her zaman futbol sevgisi olan çocuklarız. Ayağı kırılan Emre Abimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" dediler.
 
 
Banzo Turan Akman Çay Spor 3 Şehit Serkan Kasap Karayolları Spor Dostça 3-3
 
Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen 35. Erhan Aksay Futbol Turnuvası Körfez grubu müsabakalarına Karaağaç Sentetik tesislerinde devam edildi.
Hatay bölgesi hakemlerinden Hakan Özpınar, M. Uğur Aktaş ile Onur Dönmez'in yönettiği karşılaşmada Banzo Turan Akman Çay Spor'un gollerini Güner Yolcu (2) ile Ömer Karakuş, Şehit Serkan Kasap Karayolları Spor'un gollerini de Emin Albayrak (2) ile Sabahattin Sabuktekin attı. Şehit Serkan Kasap Karayolları 3-2 önde götürdüğü karşılaşmada uzatmanın son dakikasında kalesinde gördüğü golle galibiyetten oldu.
 
 
 
 
İskenderun'da Galatasaraylıların Muhteşem Şampiyonluk Kutlaması
 
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Spor'a verdiği önemi Atatürk Anıtı önüne kurdurduğu dev ekran ile gözler önüne serdi. Başkan Fatih Tosyalı Galatasaraylı taraftarlardan gelen yoğun istek üzerine Galatasaray ile Başakşehir arasındaki önemli karşılaşma için Atatürk Anıtı önüne dev ekran kurdurdu. İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı eşi Arife Tosyalı ile birlikte geldiği Atatürk Anıtı önünde karşılaşmayı izleyen yaklaşık 15 bin kişilik taraftar topluluğu tarafından "Tosyalı Başkan İskenderun Spor Şampiyon" tezahüratlar ile karşılandı.
 
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, kendisine gösterilen sevgi gösterileri karşısında teşekkür ederek, Galatasaraylıları şampiyonluğunu kutladı.
 
GALATASARAY ŞAMPİYON
 
Ligin bitmesine 1 hafta kala takipçisi Başakşehir'i Feghoulı ve Onyekuru'nun attığı golle 2-1 mağlup ederek puanını 69'a çıkartarak şampiyon oldu. Maçın bitiş düdüğünün ardından Galatasaraylıların şampiyonluk kutlamaları görülmeye değerdi.
 
 
 
 
Tiryaki İletişim 7 Sağlık Spor 1
 
Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen 35. Erhan Aksay Futbol Turnuvası Körfez Grubunda mücadele eden takımlardan Tiryaki İletişim Spor, her ik yarıda atılan gollerle Sağlık Spor'u 7-1 mağlup etti.
Karaağaç Sentetik sahasında yapılan ve Hatay bölgesi hakemlerinden Hasan Nadir Dörttaş, Sadettin Arslan ile Oğuzhan Işık'ın yönettiği karşılaşmada Tiraki İletişim Spor'un gollerini Selami Arpaçayır (4), Halil İbrahim Karakuş ile Mahmut Dellal atarken, Sağlık Spor'un tek golünü Erman Sakar attı.
 
 
 
 
Asaş Spor'un Yıldızlarından Bayraklı 19 Mayıs Kutlaması
 
Asaş Filtre Sanayi Bünyesinde faaliyetini sürdüren Asaş Spor Futbol Okulu çalışmalarını Teknik Direktör Halit Ersoy nezaretinde sürdürüyor. İskenderun Belediyesine ait sahil kısmındaki spor tesislerinde antrenmanlarını sürdüren yıldız futbolcular, 19 Mayıs Atatürk'ü anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle dev Türk bayrağı açtılar.
 
 
Karaağaç Spor Yıldızlarıyla Gülmeye Devam Ediyor
 
2018-2019 Futbol Sezonu Hatay amatör Küme (U-12) liginde mücadele eden Karaağaç Spor'un geleceğin yıldız futbolcuları camiasını sevindirmeye devam ediyor.
 
Karaağaç Spor (U-12) takımı, Hatay Play-Off müsabakalarında oynadığı üç karşılaşmadan da sahadan galibiyetle ayrılarak 9 puan ile şampiyon oldu.
 
Karaağaç Spor'un oynadığı karşılaşmalarda, Antakya Gençlerbirliği Spor'u, 2-1, Hatay Büyükşehir Belediye Spor'u 2-1 Samandağ Gençlerbirliği Spor'u da 2-1 mağlup etti.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet