Skip Navigation Links

Başkan Dim, “Hepimiz aynı gemi içerisindeyiz”

Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) Türkiye'de faaliyette bulunan yabancı medya kuruluşlarının temsilcileri ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

Başkan Dim, “Hepimiz aynı gemi içerisindeyiz”

Medya   A+a-

İstanbul Bomanti Hilton Otel'in 34. katındaki özel davet salonunda gerçekleştirilen iftar yemeğine yabancı basın kuruluşu temsilcilerinin tamamına yakını katıldı.
KGK Kurucu üyesi Kahraman Halisçelik'in organize ettiği iftar yemeğinde konuşan KGK Kurucu Genel Başkanı Mehmet Ali Dim, bir sivil ınisiyatif olarak ortaya çıkan konseyin kuruluş süreci, amacı, vizyonu ve misyonu konusunda bilgiler verdi. Soru cevap bölümünde konuk gazeteciler bazı sıkıntılarını dile getirdiler.
Ülkemizdeki yabacı medya kuruluşu temsilcilerinin sorunları konusunda detaylı bir çalışma yapacaklarını ve çözümü konusunda da ilgili merciler ile irtibat içerisinde olacaklarını ifade eden Kurucu Genel Başkan Dim, "Hepimiz aynı gemi içerisindeyiz. Güçbirliği yaparak tüm sorunların üstesinden geleceğimize inanıyorum. Yabancı medya kuruluşu temsilcisi meslektaşlarımızın akreditasyon konusundaki problemlerini de biliyoruz ve çözmek için gayret içinde olacağız" dedi.
Türkiye’de ilk defa böylesine kapsamlı bir oluşumun global anlamda önemine dikkat çeken yabancı medya kuruluşu temsilcileri, KGK oluşumundan ve iftar etkinliği ile bir araya gelmekten duydukları memnuniyetlerini ifade ettiler. Yemek sonrası sektörün sorunları ve çözüm önerilerinin ele alındığı sohbette, önemli tespitler yapıldı.
Küresel Gazeteciler Konseyi'nin, yakın bir gelecekte Türk medyasının tüm dünya medyası ile işbirliğini arttıracağına inandıklarını belirten yabancı medya kuruluşu temsilcileri, Konseye üye olarak çalışmalara destek vereceklerini de söylediler.
KGK Kurucu Genel Başkanı Dim, katılım ve desteklerinden dolayı teşekkür ederek, bundan böyle Konseyin tüm etkinliklerine katılım sağlamaları davetinde de bulundu.
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet