Skip Navigation Links

“Hedef Türkiye Şampiyonası”

Arsuz İlkadım spor kulübü yönetim kurulu tarafından organize edilen iftar yemeğinde, sporcu ve sporcu aileleri bir araya geldiler.

“Hedef Türkiye Şampiyonası”

Spor   A+a-

U-14 yaş kategorisinde futbol dalında Hatay Şampiyonu olarak Türkiye şampiyonasına katılacak olan İlkadım spor kulübü sporcuları düzenlenen iftar yemeğinde hem şampiyonluklarını kutladılar hem de 23-26 Mayıs tarihleri arasında Kahramanmaraş’ta yapılacak olan Türkiye Şampiyonası maçları öncesinde moral depoladılar.
Bünyesinde değişik yaş gruplarından 170 sporcu barındıran kulübün başkanı Nebil Aşkar, elde ettikleri başarıların devam etmesi için gayret gösterdiklerini belirterek,”Biz yönetici, sporcu ve oyuncularımızın aileleriyle bütünleşmiş bir kulübüz. Bize destek olanlara teşekkür ediyorum” dedi.
Arsuz İlkadım spor ‘un tüm yaş gruplarındaki teknik direktörü Nejat Miçoğulları, U-!4 yaş kategorisinde şampiyon olan sporcularını kutlayarak önümüzdeki Türkiye şampiyonasında da derece almak istediklerini ve Hatay’ı en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi.
“Önce Ahlaklı Bir Birey; Sonra İyi Bir Sporcu” ilkesiyle hareket ettiklerini belirten teknik direktör Nejat Miçoğulları “ U-11 ve U-13 yaş kategorilerinde de İskenderun şampiyonu olduk. Bayan futbol takımında yetişen yetenekli sporcularımız var. Kısıtlı imkanlarla başarılı bir sezon geçirdik. Önümüzde Türkiye şampiyonası var. Bize destek veren başta tüm velilerimize ve sponsor firmamıza teşekkür ediyorum. Sporcularımızın gelişimine ve başarısına emek ve katkı sunan kulüp başkanımız ve yöneticilerimize, veli sorumlularımız Pelin Tümkaya ve Gönül Duraltı’ya şükranlarımı sunuyorum. Bizler büyük bir aileyiz. Önümüzdeki yıllarda daha büyük başarılara imza atacağımıza inancım tamdır” şeklinde konuştu.
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet