Skip Navigation Links

Daha Temiz Bir Samandağ İçin Eğitim Seminerleri Sürdürülüyor

Samandağ Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından çocuklara daha temiz ve daha sağlıklı bir çevre bırakmak amacıyla

Daha Temiz Bir Samandağ İçin Eğitim Seminerleri Sürdürülüyor

Eğitim   A+a-

geri dönüşüm çalışmaları devam ediyor.
Çocuklara çevre bilinci aşılamak amacıyla ilçe sınırları içerisinde bulunan çeşitli okullarda eğitim seminerlerini gerçekleştiren Samandağ Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü eğitim ekipleri tarafından seminerlerin yanı sıra geri dönüşüm ile ilgili olarak ambalaj atıkları, bitkisel atık yağ, ömrünü tamamlamış lastik ve atık pil toplama çalışmaları sürdürülüyor.
Samandağ Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Suat Berber tarafından yapılan açıklamada; “ Belediye Başkanımız Refik Eryılmaz’ın talimatları ile ilçe genelinde çevre koruma ve geri dönüşüm çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çocuklarımıza çevre bilinci aşılamak ve onlara daha yaşanabilir bir Samandağ bırakmak için eğitim seminerlerimiz devam ediyor. Birimimize bağlı ekiplerimizce bu hafta itibarı ile Cumhuriyet Ortaokulu’nda eğitim-öğretim gören 872 öğrenciye, Doğru Adım Kolejinde eğitim-öğretim gören 134 öğrenciye ve Yeşilköy Atatürk İlkokul ve Ortaokullarında eğitim-öğretim gören 281 öğrenciye sıfır atık, çevre koruma ve geri dönüşüm konularında eğitim verildi.
Eğitim çalışmalarımızın yanı sıra Deniz Mahallesi’nde bulunan market işletmecilerine yönelik geri dönüşüm ile ilgili bilinçlendirme çalışmaları da yapıldı. Daha temiz bir Samandağ için çalışmalarımızı sürdürecek ve daha yaşanabilir bir Samandağ’ı halkımız ile birlikte inşa edeceğiz. ” İfadelerine yer verdi.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet