Skip Navigation Links

Köfteci Ramiz +Plus İskenderun'da

Lezzetin markası Köfteci Ramiz 85 ayrı noktada hizmet verirken, İstanbul Şişli şubesinden sonra + Plus unvanı İskenderun'da İşletmeciliğini Metin Yera

Ekonomi   A+a-

 
Köfteci Ramiz +Plus İskenderun’da
 
Lezzetin markası Köfteci Ramiz 85 ayrı noktada hizmet verirken, İstanbul Şişli şubesinden sonra + Plus unvanı İskenderun’da işeletmeciliğini Metin Yeral'ın yaptığı  İskenderun Belediyesi civarında açılan şubesine verildi.
 
 
 
Türkiye’de 80 şube arasında sadece iki noktada bulunan Köfteci Ramiz’in İskenderun’da ki şube işletmeciliğini Metin Yeral’ın yaptığı + Plus’ın açılışını İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su ve Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek tarafından yapıldı.
 
İş ve siyaset dünyasından yüzlerce davetlinin katıldığı Metin Yeral'ın işletmeciliğini yaptığı Köfteci Ramiz + Plus’ın açılış töreninde, tüm davetliler lezzetin markasıyla buluştu.
 
 
Büyük beğeni toplayan köfteler ve salata çeşitlerinin yanı sıra, iş yemekleri için de uygun bir sohbet ortamı dikkat çekti.
 
 
Lezzetin Markası 85 Noktada Köfteci Ramiz +Plus İskenderun’da
İşletmecilğini Metin Yeral'ın yaptığı Köfteci Ramiz tarafından yapılan açıklamada şöyle denildi: Efsanevi lezzetinin getirdiği başarıyla bugün 80 noktaya ulaşan Köfteci Ramiz, giderek vazgeçilmez bir tutku haline geliyor.
 
Zengin mönüsünün yanı sıra dünyanın farklı yerlerinden gelen farklı tatları buluşturan salata barıyla da dikkat çeken Köfteci Ramiz'de Ege otlarından Makedon biber turşusuna, kapariden Meksika fasulyesine kadar pek çok lezzeti bulmak mümkün.
 
Hiçbir ürününde katkı maddesi kullanmayan Köfteci Ramiz'in özel pidesinden köftesine kadar tüm ürünleri şubelerine Akhisar'da bulunan üretim tesislerinden günlük olarak taşınıyor.
 
"Değişmeyen lezzet, uygun fiyat" ilkesiyle müşterilerine her zaman tercih edilen sunan Köfteci Ramiz, Türk mutfağının benzersiz lezzetlerini sunuyor. En az eşsiz köftesi kadar beğenilen Ramiz Soslu Tavuk da damak tadına düşkün olanların bir diğer tercihi. Harlı ateşte, özel pişirme yöntemleriyle özenle hazırlanan Ramiz Soslu Tavuk, Köfteci Ramiz'in usta aşçılarının özel tarifi olan Ramiz Sos'la marine edilerek yanında bol yeşillik ve mevsim sebzeleriyle adeta hem gözlere hem midelere ziyafet.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet