Skip Navigation Links

HBB Gelecek Nesillere Çevre Duyarlılığı Kazandırıyor

HBB Gelecek Nesillere Çevre Duyarlılığı Kazandırıyor

HBB Gelecek Nesillere Çevre Duyarlılığı Kazandırıyor

Gündem   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) gelecek nesillerin yaşamlarını temiz bir çevrede sağlıkla sürdürmeleri için birbirinden nitelikli hizmetlere imza atıyor.
HBB Çevre Koruma ve Kontrol Dairesinin çocuklarda ve gençlerde çevre duyarlılığı oluşturmak hedefiyle gerçekleştirdiği etkinliklere bir yenisi daha eklendi. 15 Mayıs Çarşamba günü Samandağ Fatımatüz Zehra Anaokulu idarecilerinin talebi üzerine Samandağ sahilinde gerçekleştirilen etkinlikte sahilde çöp ve atıklar toplandı.
Ana sınıfı öğrencileri ve velilerin katılım gösterdiği etkinlikte, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı personelleri tarafından sahil ve denizlerin temizliği konusunda Hatay Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları ile ilgili bilgiler paylaşıldı.
Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, sahillerdeki kirliliğin büyük bir kısmının ziyaretçiler tarafından bırakılan çöplerin oluşturduğunu ve bu durumun sadece kötü görünüme yol açmadığı, aynı zamanda nesli tükenme tehlikesi altında bulunan canlıların yaşamlarını tehdit ettiğini ifade ettiler.
Sahildeki çöp toplama etkinliğinin sonrasında gerçekleştirilen uçurtma şenliği ile birlikte etkinlik sona erdi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet