Skip Navigation Links

Bir Güzeli Bin Kişi İster Bir Kişi Alır!!!

İskenderun'da yayın yapan gazeteler, Atakaş'ın yeniden MMK ile ortak olacağını yazarken, bir diğer taraftan da Tosyalı Holding ile el sıkışma noktasın

Ekonomi   A+a-


MMK’nın Atakaş’la yeniden ortak olacağı iddialarına Tosyalı Holding’in de görüşmelerde son aşamaya geldiği iddiası ortaya atıldı.. Ekonomi çevrelerinin bu durumda kafası fazlasıyla karışınca 8. Gün Haber yönetimi bu işe böyle son noktayı koydu: Bir Güzeli Bin Kişi İster Bir Kişi Alır!!!
 
 
Bir Güzeli Bin Kişi İster Bir Kişi Alır!!!
 
İskenderun Körfezi’nde dev bir yatırımı Atakaş Şirketler Grubu uile birlikte yaptıktan sonra, Başbakan Tayyip Erdoğan’ın açılışını yapmasının ardından yollarını ayıran iki şirketin yeniden birleşeceği dedikodularının ardından, bu kez de Tosyalı Holding’in adı ortaklık için geçiyor.
İskenderun’da yayın yapan gazeteler, Atakaş’ın yeniden MMK ile ortak olacağını yazarken, bir diğer taraftan da Tosyalı Holding ile el sıkışma noktasına geldiğini yazıyor..
İddialara konu şirketlerden ne yalanlama geliyor ne de doğrulama..
Durum böyle olunca da, dev yatırımın sahibi MMK kendine ortak ararken, yaşanan bilgi kirliliği nedeniyle de net bir sonuca ulaşmak mümkün olmuyor..
Yankı Gazetesi’nin “MMK ile Atakaş el sıkışmak üzere” şeklindeki özel haberinin ardından, bu kez de Söz Gazetesi’nin “Tosyalı el sıkışmak üzere” haberi gündeme bomba gibi düştü..
Ne diyelim, 8. Gün Gazetesi ve 8. Gün Haber de, “Bir güzeli bin kişi ister bir kişi alır” diyor..
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
Sag-Blok-Reklam
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet