Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Engelleri Kaldıran Lunapark Coşkusu!

Kaymakam Sarı da Engellilerle Oynadı…

Engelleri Kaldıran Lunapark Coşkusu! Web
TV

Arsuz   A+a-

 Çeşitli etkinliklerle kutlanan ve farkındalık yaratmak adına mesajlar verilen Engeller Haftası’nda, en anlamlı etkinliği Arsuz ilçesinde faaliyet gösteren Gökmeydan Özel Rehabilitasyon Merkezi gerçekleştirdi.
Gökmeydan Özel Rehabilitasyon Merkezi Sahibi Tuğba Kara’nın özenle hazırladığı organizasyonda, Lunapark işletmecisi Şehmus Çelik de hassasiyet göstererek engellilerin güzel bir gün geçirmesini sağladılar.
Sınırsız eğlence yaşayan engelli çocukların etkinliğine katılan Hayırsever İşinsanı SAM Medikal İnşaat Sahibi Samet Çamkes, ihtiyaç sahibi engellilere iletilmek üzere Lunapark’a getirdiği iki tekerlekli sandalyeyi Kaymakam Musa Sarı ve protokol üyelerinin huzurunda Engelsiz Arsuz Derneği Başkanı Serhat Gökpınar’a teslim etti.
Kaymakam Musa Sarı, İşinsanı Samet Çamkes’e anlamlı ve duyarlı davranışından dolayı teşekkür etti.
Arsuz Lunapark’la ortak gerçekleştirilen ve gün boyu tüm çocuklara ücretsiz olarak tahsis edilen oyuncaklara binen engelliler, kendileri için hazırlanan günün keyfini çıkardılar.
Arsuz Kaymakamı Musa Sarı ve protokol üyeleri, çarpışan arabalara engelli çocuklarla binerek onlara keyifli anlar yaşattılar.
Çarpışan arabalara binen, oyuncuklarda oynayan çocuklara eşlik eden Kaymakam Musa Sarı da en mutlu ve duygu dolu günlerinden birini yaşadı.
Çocukluk yıllarına dönen protokol üyelerinin çarpışan arabalarda heyecanlı anları ise görülmeğe değerdi.
Kaymakam Musa Sarı, etkinliğin engelleri kaldırmak adına önemli ve anlamlı olduğunu belirterek, hazırlayan Gökmeydan Rehabilitasyon Merkezi Sahibi Tuğba Kara’ya teşekkür etti.
Gökmeydan Özel Rehabilitasyon Merkezi Sahibi Tuğba Kara da yaptığı açıklamada, özel ve önemli bir programı başarıyla gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, engellilerin dünyasında güzel bir pencere açabildikleri için gururlu olduklarını ifade etti.
Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Arsuz Belediye Başkan Vekili Şadi Ertan Sümbültepe, AK Parti Arsuz Belediye Başkan Adayı ve Gökmeydan Eski Belediye Başkanı Necim Bozkurt, İlçe Sağlık Müdürü Doktor Pelin Gökpınar, İlçe Tapu Müdürü Ayhan Duran, Engelsiz Arsuz Derneği Başkanı Serhat Gökpınar, Gökpınar Zeytindalı Derneği Başkanı Yusuf Gökpınar, ARİAD Başkanı Adnan Ağır, Arsuz Turizm ve Kültür Derneği Başkanı Hasan Arslan, Özel Arsuz Günışığı Anadolu Lisesi öğrencileri katılarak, engellilerin oyuncaklarda oynamalarına yardımcı oldular.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Engelleri Kaldıran Lunapark Coşkusu!  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş