Skip Navigation Links

'Fakültelerden sonra hedef Liman!'

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Bedrettin Öz hedefini açıkladı.

Ekonomi   A+a-

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Bedrettin Öz hedefini açıkladı. 1-1-İskenderun Limanı kent ekonomisine kazandırılana kadar çalışmalar aralıksız sürdürülecek. 2-Çalışmalar arasında en aşağıdan en yukarı tüm Devlet yetkilileriyle istişarede bulunularak, limanın aktif hale getirilmesi sağlanacak.
İTSO Meclis Üyelerinden büyük destek bulan konuşmasında şu sözleriyle alkışlanan Bedrettin Öz:

“Fakültelerden sonra hedef Liman!”
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Bedrettin Öz, meclis toplantısında yaptığı gündem dışı konuşmada, İskenderun’un birinci gündeminin liman olması gerektiğini söyledi. Her şeyi devletten beklemenin yanlış olduğu bir dönemde olunduğunu hatırlatan Bedrettin Öz, limanın aktif hale getirilmesi için tüm yetkililerle görüşeceklerini ve hatta liman konusunda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a giderek, sorunun çözümünü isteyeceklerine vurgu yaptı.
Çevre illerin de içinde bulunduğu büyük bir çalışmayı İskenderun Limanı’nı aktif hale getirmek için yapacaklarını belirten Bedrettin Öz, İTSO’nun fakültelerden sonra İskenderun Limanı sorununu çözeceğine inancının tam olduğunun altını çizdi.
İTSO Meclis Toplantısında yaptığı konuşmasıyla büyük bir destek bulan Yönetim Kurulu Üyesi Bedrettin Öz, iş adamları ve siyasilerimizden İskenderun Limanının çalışır hale gelmesi için gayret sarfetmelerini istedi, İskenderun esnafının yüzünü güldürmek için daha çok ses getirmenin, daha çok çalışmanın gerekliliğini vurguladı ve tüm meclis üyelerini de bu çalışmaya destek vermeğe davet etti.
Bedrettin Öz sözlerine şöyle devam etti: ‘’ Önceki yıllardaki hedefimiz, fakülteleri şehrimize kazandırmaktı. Başta Başkan Halil Şahin olmak üzere arkadaşlarımızla bu hedefimizi yerine getirdik ve fakültelerimi şehrimizde yeniden faaliyette. Şimdi hedefimiz ise İskenderun Limanı , inşallah bu hedefimizi de hep beraber çalışarak yerine getireceğiz.’’dedi.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet