Skip Navigation Links

Hatayspor - Giresunspor Maçının Ardından

Spor Toto 1. Lig'in 33. haftasında Hatayspor, Giresunspor’u 1-0 mağlup etti. Maçın ardından iki takımın teknik sorumluları açıklamalarda bulundu.

Hatayspor - Giresunspor Maçının ArdındanWeb
TV

Spor   A+a-

 Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Hatayspor Teknik Direktörü İlhan Palut, “İlk iki şansımızı son ana kadar son haftaya taşımak istediğimiz bir gündü. Diğer maçlardan gelecek skorlarla beraber ama bizim kazanmamıza rağmen hem Gençlerbirliği hem de Denizlispor'un galibiyeti Play-Off'tan devam etmemize neden oldu. Onları da buradan başarılarından dolayı kutluyorum” dedi.
 
“Süper Lig hedefini sonuna kadar kovalayacağız”
Süper Lig hedefini sonuna kadar kovalayacaklarının altını çizen Palut, “İlk yarı boyunca istediğimiz kadar pozisyon bulamadık. Duran toplarla etkili olmaya çalıştık. Nitekim 45. dakikada duran top golüyle 1-0 önde tamamladık ilk yarıyı. İkinci yarıda çok alanlar vardı son pasları daha iyi tercih edebilsek skoru artıra bilirdik. Skoru artırmazken Giresunspor'a da pozisyon vermedik. Tabii diğer maçlardan gelen skorlarla da oyuncularımızın saha içi algısı ve konsantrasyonu açıkçası biraz düştük. Şimdi bize düşen bu noktada en hızlı bir şekilde tekrar moral ve motivasyon olarak önümüzde kalan kısa sürede en yükseğe çıkmak, Play-Off'a en iyi şekilde hazırlanmak ve gelecek hafta oynanacak maçlarla da rakibimizin belli olacağı bir ortam var. Rakibimiz belli olunca da çalışmalarımızı sürdürüp yine Süper Lig hedefini sonuna kadar kovalamak istiyoruz” dedi.
 
Giresunspor cephesi
“Hatayspor’u tebrik etmek lazım”
Play-Off başarısından dolayı Hatayspor’u tebrik ederek sözlerine başlayan Giresunspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, “Rakibimizin iddiası vardı, genel sonuçlara göre ama bundan sonra kalmadı. Play-Off oynayacak Hatayspor. Kendimize yakışır bir şekilde oynadığımızı düşünüyorum. Giresunspor’un prestijini sarsmadan, oyunu hiç bırakmadık 90 artıya kadar. 45 artıda duran toptan yediğimiz gol maalesef skoru belirledi. Buradan Hatayspor’a Play-Off’larda başarılar diliyorum. Her şey gönüllerince olsun, bu sene çok ciddi bir çıkış yakaladılar, onları tebrik etmek lazım. Gerçekten personelinden tutunda başkanına kadar tebrik etmek lazım. Hem kupada hem ligde iyi çıkış yakaladılar, dediğim gibi onlara da başarılar diliyorum. Oyuncularımı da kutluyorum gerçekten güzel mücadele ettiler, özellikle ikinci ayrıda oynadığımız oyundan keyif aldık” dedi.
Anneler Günü nedeniyle de açıklamada bulunan Sözeri, “Şehit ve Gazilerimizin başta olmak üzere hayatta olan ve olmayan ki benim annem hayatta değil, bütün annelerimizin anneler günü kutlu olsun. Onları hiç incitmeyelim, onlara hep sahip çıkalım, onlar bizim için cennetin anahtarıdır. Tekrar anneler günü kutlu olsun” dedi.
 
Maçın hakemi hakkında da açıklamalarda bulunan Sözeri, “Maçın hakemlerine de değinecek olursam onları da kutluyorum. Ali Şansalan zaten genç bir hakem süper ligde maç yönetiyordu, onları da kutluyorum, trio olarak çok güzel bir maç yönettiler” dedi.
 
Mücadelenin ilk yarısında topun kendisinden çıktığını ifade eden Giresunspor Kalecisi Kayacan ile ilgili de konuşan Sözeri, “Bize yakışan budur, ben bugüne kadar çalıştığım takımlarda hiçbir zaman oyunun diğer tarafından olmadım, hep hakkaniyet tarafında oldum. Kayacan’da yakışanı yaptı, ona da teşekkür ediyorum” dedi.
 
 
 
 
 
 
Hatayspor - Giresunspor Maçının Ardından videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet