Skip Navigation Links

Yayla Yollarının Bakımı Yapılıyor

Yayla Yollarının Bakımı Yapılıyor

Yayla Yollarının Bakımı Yapılıyor

Gündem   A+a-

 İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,yayla yollarında bakım ve düzenleme çalışmalarının başladığını belirtti.
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı'nın talimatları ile Fen İşleri müdürlüğü ekipleri yayla yollarındaki bakım, onarım ve genişletme çalışmaları yapıyor.

HER NOKTAYA HİZMET

Yaz aylarının gelmesiyle yayla yollarının kullanımının artacağını belirten Başkan Fatih Tosyalı," Kış boyunca yağan şiddetli yağmur nedeniyle bozulan yayla yolları, yapılan bakımının ardından kullanılabilir hale gelecek. Okulların tatil olmasından sonra yaylalara göç başlamadan yayla yollarını kullanılabilir hale getireceğiz.Vatandaşlarımızın yaylaya gidiş gelişlerinde kullandıkları yolları genişletip bakımını yaparak yaylalara daha rahat ulaşmalarını sağlamak istiyoruz" dedi.

İŞ MAKİNALARIMIZ ÇALIŞIYOR

Başkan Tosyalı," Bölgedeki tüm yayla yollarının bakım ve onarımını yapacağız. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz Akçay'dan başlayıp Karayılan yayla yollarında yolların bakım, düzenleme ve tesviye çalışmaları yapacak. İskenderun Belediyesi olarak her noktaya hizmet götüreceğiz.Vatandaşlarımızdan ve muhtarlarımızdan gelen talepler doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet