Skip Navigation Links

Kırıkhanlılar HBB'nin Kardeşlik Sofrasında Buluştu

HBB'nin 11 ayın sultanı mübarek Ramazan ayı münasebetiyle her yıl il genelinde kurduğu kardeşlik sofralarının yeni adresi Kırıkhan oldu.

 Kırıkhanlılar HBB'nin Kardeşlik Sofrasında BuluştuWeb
TV

Kırıkhan   A+a-

 
Hatay Büyükşehir Belediyesinin 11 ayın sultanı mübarek Ramazan ayı münasebetiyle her yıl il genelinde kurduğu kardeşlik sofralarının yeni adresi Kırıkhan oldu. Ramazan ayının maneviyatını Hatay halkı ile bir arada yaşamak isteyen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Kırıkhanlı hemşehrileri ile kardeşlik sofrasında buluştu.
 
9 Mayıs Perşembe günü Kırıkhan Çarşamba Pazarı yerinde gerçekleştirilen iftar yemeğine Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve eşi Prof. Dr. Nazan Savaş’ın yanı sıra, CHP Hatay Milletvekillerinden Mehmet Güzelmansur ile İsmet Tokdemir, CHP PM üyesi Gülçin Erdem Timur, CHP Kırıkhan İlçe Başkanı İsmail Savaşır, HBB Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Mehmet Bozkurt, Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Durmuş Yıldırım, HATSU Genel Müdürü Mehmet Çaparali, Kırıkhan Muhtarlar Derneği Başkanı Süleyman Durgun ile çok sayıda muhtar ve Kırıkhanlı katılım gösterdi.
 
Sevgi, saygı, rahmet ve bereket çerçevesinde kurulan kardeşlik sofrasında bir araya gelen Kırıkhanlılar oruçlarını dualar eşliğinde açtı. İftar yemeğinde vatandaşlara mercimek çorbası, güveç, firik pilavı, yoğurt, peynirli börek ve sütlaç ikram edildi.
 
Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından her yıl hayata geçirilerek geleneksel hale getirilen kardeşlik sofraları, il genelinde vatandaşlarla buluşmaya devam edecek.
 
 
 
 
 
 
 
 
 Kırıkhanlılar HBB'nin Kardeşlik Sofrasında Buluştu videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet