Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Arsuz’da Şok İntihar!

Arsuz yolu üzeri Büyükdere mevkiinde bir genç sahil kenarında bir ağaçta boynundan kemeriyle asılarak intihar etmiş şekilde bulundu.

Arsuz’da Şok İntihar!

Gündem   A+a-

Edinilen bilgiye göre, İskenderun-Arsuz karayolu üzerinde sabah saatlerinde pirinçlik Büyükdere mevkiinde denize yakın bölgede ağaca asılı bir genci görenler durumu güvenlik güçlerine bildirdi.
 
Sabah yürüyüşü yapan çevre sakinleri tarafından ağaçta asılı görülen gencin bulunduğu yere İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ve Asayiş ekipleri yönlendirildi. Ekipler çevrede inceleme yaptı, kimliği belirlenemeyen gencin aracı ile geldiği olay yerinde, ağacın dalına kendi kemeriyle astığı, ayaklarının altında da araç lastiği ve aşların bulunduğu gözlendi.
 
İlk belirlemelere göre intihar ettiği değerlendirilen gencin ayrıca Sol kolunda ‘canım annem’ dövmesi yazılı olduğu dikkat çekti. Üzerinde kimliğine ilişkin hiçbir henüz belgenin bulunmayan gencin kimliği polis tarafından araştırılıyor.
 
Olay yerinde polis ve savcılığın çalışmalarını tamamlamasının ardından gencin cenazesi, İskenderun Devlet Hastanesi morguna götürüldü.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar