Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Kaymakam Sarı’dan Ramazan’da Çatkapı Aile Ziyareti

Ramazan’ı şerifin gelmesi ile birlikte birlik beraberliğin, bolluk ve bereketin simgesi bu ayda halkla

Kaymakam Sarı’dan Ramazan’da Çatkapı Aile Ziyareti

Arsuz   A+a-

birlik beraberlik, kaynaşma ve dayanışma içinde olmaya devam ediyor gelenekleri yaşatma adına sofraları paylaşmaya devam ediyor.
Her yıl olduğu gibi bu yılda Kaymakam Musa Sarı, ailesi ile birlikte farklı mahallelerde yaşayan vatandaşlara Çatkapı Ramazan misafirliğine gitmeye başladılar. Kaymakam Sarı ve ailesi Haymaseki Mahallesinde muhtarı Mehmet Yılmaz ve ailesi ile birlikte mahalleden bir vatandaşın evine iftar misafirliğine giderek oruçlarını beraber açtılar, mahallenin sorunlarını konuştular, ramazan üzerine sohbet ettiler.
İftarın ardından mahalle sakinlerinin de toplandığı hanede güzel sohbetler gerçekleştirilirken mahalle sorunları ve ilçe üzerine görüş alışverişleri gerçekleştirildi. Haymaseki Mahallesi Muhtarı Mehmet Yılmaz, Kaymakam Musa Sarı ve ailesine mahalleye teşrifleri ve hane ziyaretleri için memnuniyetlerini dile getirip teşekkürlerini sunarken Kaymakam Sarı da ev sahipliklerinden ve misafirperverliklerinden dolayı hane halkına ve muhtara teşekkürlerini sunarak mahalleden ayrıldılar.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar