Skip Navigation Links

5 Temmuz’da Soydan Soydaş da Sahne Alsın..

Gençler Sanatçı Soydan Soydaş için Fatih Tosyalı’ya seslendiler: 5 Temmuz’da Soydan Soydaş da Sahne Alsın..

5 Temmuz’da Soydan Soydaş da Sahne Alsın.. Web
TV

Magazin   A+a-

 İskenderun Teknik Üniversitesi’nde bu yıl dördüncüsü düzenlenen Teknoversite Günleri’nde gündüz bilim ve teknoloji, konferanslar, önemli buluşlar konuşuldu ve ilk günün gecesi Soydan Soydaş’ın sahnesiyle coştu.
Konseriyle büyük alkış toplayan ve gençlere unutulmaz bir gece yaşatan genç sanatçı için yorum yapan gençler, “Soydan Soydaş, sahnesiyle, şarkılarıyla, enerjisiyle bizlere unutulmaz bir gece yaşattı İskenderun 5 Temmuz Festivali’nde sahne alacak isimler arasında olmalı. “ diyerek de İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya seslendiler.
 
İskenderun Teknik Üniversitesi Kampüsü’nde düzenlenen Teknoversite Günleri’nin birinci gününde sahne alan Soydan Soydaş, izleyenlere güzel bir gece yaşattı. Pop ve Rock şarkılar söyleyen Soydan Soydaş, yüzlerce kişi kendine hayran bıraktı.
Genç jenerasyonun sevilen ismi Soydan Soydaş, arabesk şarkıların pop versiyonlarını da okudu ve birbirinden güzel şarkılarla izleyenlerine Teknoversite Günleri’ne yakışır bir gece yaşattı.
Klipleriyle televizyonlarda müzik kanallarında ve Youtub’da büyük ilgi gören, Türkiye çapında onlarca festivalde sahna alan ve büyük bir hayran kitlesi bulunan Soydan Soydaş, Arsuz’da Mira Kafe&Bar’ın da işletmeciliğini yapıyor.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Soydan Soydaş Kimdir?
 
14 Şubat 1993 ‘te Suudi Arabistan / Cidde ‘de doğan Soydan Soydaş 2003 yılından itibaren amatör olarak müziğe gönül verdi, 2007 yılında kendi sözlerini yazmaya başlayan Soydan Soydaş 2015 yılına kadar Cover şarkılarla kendini sevenlerine anlatmaya çalıştı.
 
2015 – 2018 yılları arası şehir dışı organizasyon ve konserlerde yer aldı.
 
2018 yılında “ Aldanma ” isimli ilk teklisini sevenleriyle buluşturdu.
 
Sonrasında “Gitme” isimli şarkısını da sevenleriyle buluşturan Soydan Soydaş “Alev Alev” şarkısıyla da durmadan üretmeye ve sevenleriyle kendi şarkılarını sevenleriyle buluşturmaya devam ediyor.
 
Birçok etkinlik ve konserlerde yer almaya devam eden Soydan Soydaş başarılarına devam ederken hayran kitlesini arttırarak konserlerine ve projelerine devam etmektedir.
 
 
 
5 Temmuz’da Soydan Soydaş da Sahne Alsın..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet