Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Rhossus Antik Kent Projesi Başladı...

Kalkınma Ajansı destekli olarak Arsuz Kaymakamlığı tarafından hazırlanmış olan ‘Rhossus Antik Kent Sokak Sağlıklaştırması’ projesi

Rhossus Antik Kent Projesi Başladı...

Arsuz   A+a-

ihalesi yapılıp sözleşmesi imzalandıktan sonra yer teslimi yapılarak sahada çalışmalara başlandı.
Arsuz Belediyesinin de ortağı olduğu projede yaklaşık 60 civarı evin dış cephesi boyanarak, aydınlatma, bank, perguleler, çiçeklendirme ve benzeri dış cephe çalışmaları yapılarak bir mahallede ayrı bir cazibe merkezi oluşturma hedefleniyor.
Uluçınar Mahallesi’nde yapılacak olan bu uygulama ile bu alan yaz kış insanları çekecek bir cazibeye kavuşacak ve herkesin gelip gezmek isteyeceği, ara dar sokaklarda fotoğraf çektirmek isteyeceği ayrı bir çekim merkezi haline gelecek. Çalışmaları yerinde inceleyen Kaymakam Musa Sarı, proje boyunca sahada olacaklarını ve evleri tek tek çalışacaklarını belirtirken, projeye destek veren başta Hatay Valisi Rahmi Doğan olmak üzere Kalkınma Ajansı genel Sekreteri, projeci ekip ve belediye yetkililerine teşekkürlerini sunduğunu ifade etti.
Yaz sezonundan önce bir kısmının tamamlanmış olacağını belirten Kaymakam Sarı, bu yaz Arsuz’u tercih edenler için çalışmanın sezonda bir kısmının şekillenmiş olacağını ve en kısa sürede tamamlanacağını ifade etti.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş