Skip Navigation Links

Primemall’de Grup Seksendört Rüzgarı Esti

8.Geleneksel Primemall İskenderun Müzik Yarışması Büyük Finalinde Sahnede Grup Seksendört Rüzgârı Esti…

Primemall’de Grup Seksendört Rüzgarı Esti

Magazin   A+a-

Her sene düzenlenen ve bu yıl 8.’si düzenlenen Geleneksel Primemall İskenderun Müzik Yarışması büyük finali 4 Mayıs Cumartesi Günü Primemall İskenderun’da SEKSENDÖRT Grubu’nun muhteşem konseri ile gerçekleşti.
Başvuruların 1-31 Mart tarihleri arasında yapıldığı yarışmada 10 grup, jüri üyelerinin ön elemeleri yapılarak finale kalmaya hak kazandı. Finale kalan 10 grup canlı performanslarını 4 Mayıs Cumartesi Günü saat 19:00’da gerçekleşen büyük finalde jüri üyeleri arasında SEKSENDÖRT Grubunun da yer aldığı yarışma da canlı olarak sergiledi.
Birbirinden başarılı performanslarını sergilendiği yarışmada, 1. olan “Paf-Küf” grubu 1.500 TL Hediye Çeki, 2. olan “Desibell” grubu 1.250 TL Hediye Çeki, 3. Olan “Arsız” grubu 1.000 TL Hediye Çeki kazandı. 1. Olan Paf-Küf Grubu ödülünü SEKSENDÖRT Grubu’ndan almanın mutluluğunu yaşadı.
Müziğin en başarılı performans gruplarından olan SEKSENDÖRT, gecenin sonunda muhteşem bir açık hava konseri ile hayranlarıyla buluştu. SEKSENDÖRT en sevilen şarkılarını seslendirirken tüm müzikseverler hep bir ağızdan eşlik etti.
Geleneksel Primemall İskenderun Müzik Yarışması’nın büyük finalinde gerçekleşen kıyasıya mücadele ve SEKSENDÖRT konseri izleyicilerden tam not aldı.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet