Skip Navigation Links

Şükrü Kanadlı İlkokulu’nda Bahar Şenliği Coşkusu

Hatay’ın İskenderun ilçesinde General Şükrü Kanadlı İlköğretim okulunda Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen Bahar Şenliği,

Şükrü Kanadlı İlkokulu’nda Bahar Şenliği Coşkusu

Eğitim   A+a-

öğrencilere coşkulu bir gün yaşattı.
İskenderun’da General Şükrü Kanadlı İlkokulunda öğrencilerin yoğun geçen eğitim ve öğretim döneminin stresini atmaları, okul ve aile işbirliğinin geliştirilmesi amacıyla "Bahar Şenliği" düzenlendi.
Bahar Şenliği, General Şükrü Kanadlı İlkokulunun öğrencilerini, öğretmenlerini ve okul aile birliği üyelerini bir araya getirdi.
Etkinlikte öğrenciler gönüllerince eğlendi.
General Şükrü Kanadlı İlkokulunun bahçesinde düzenlenen Bahar Şenliğine katılan öğrenciler şişme oyun alanları, yüz boyama gibi çeşitli etkinliklerle doyasıya eğlendi.
Panayır alanına dönen okulun bahçesinde düzenlenen şenlik alanında öğrenciler ve öğretmenler yoğun geçen bir eğitim yılının stresini atarken; şenliğe katılan çocukların mutluluğu görülmeye değerdi.
Okul Müdürü Ebru Yıldızber yaptığı açıklamada, düzenlenen Bahar Şenliğinin amacının, öğrencilere eğlenme ortamı hazırlamak, çocukları yoğun ders streslerini baharla birlikte atmak olduğunu söyledi.
Yıldızber, Bahar Şenliğinin düzenlemesinde emeği geçen Okul Aile Birliği üyelerine teşekkür ederek, yoğun geçen bir yılın sonunda öğrencilerimiz eğlenmeyi, hakettiler” dedi.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet