Skip Navigation Links

Cumhuriyet Sevdalısı Atatürkçü Nesiller Yetiştirmek İçin Evlendik…

Atatürkçü Nesiller Yetiştirmek İçin Evlendik…

 Cumhuriyet Sevdalısı Atatürkçü Nesiller Yetiştirmek İçin Evlendik…Web
TV

Magazin   A+a-

Atatürkçü Nesiller Yetiştirmek İçin Evlendik…
Hatay’ın sevilen ve saygın ailelerinden Uyar ailesi, evlatları Eczacı Ezgi Uyar ile Dişhekimi Dr. Ali Uyar’ın ömür boyu birlikteliğe yelken açtıkları düğün töreninde dostları ve sevenleriyle biraraya geldi.
Eczacı Ezgi Uyar ile Dişhekimi Dr. Ali Uyar, düğün davetiyelerinin kapağında Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Uygarlığın, ilerlemenin ve güçlülüğün temeli aile yaşamıdır” sözünü paylaştılar ve içerikte de “Cumhuriyet sevdalısı, Atatürkçü bir nesil yetiştirmek için evleniyoruz” ibaresiyle dostlarını ve sevenlerini en mutlu günlerine davet ettiler.
Hatay’ın saygın ve sevilen isimlerinden Arsuz’lu İşadamı Nazım Uyar’ın kızı Eczacı Ezgi Uyar ile CHP İskenderun eski Başkanlarından Merhum Dişhekimi Dr. Süleyman Uyar’ın oğlu baba mesleğini sürdüren Dişhekimi Dr. Ali Uyar, Besime Mare’de düzenlenen düğün töreniyle dünyaevine girdiler.
Baştan sona muhteşem geçen düğün töreninde, Uyar ailesinin iki güzel evladı Ezgi ile Ali’nin mutluluğuna davetliler şahitlik ettiler.
Arsuz eski Belediye Başkanı Nazım Culha, AK Parti Arsuz Belediye Başkan Adayı ve Gökmeydan eski Belediye Başkanı Necim Bozkurt, CHP Hatay İl Başkanı Av. Halil İbrahim Özgün, CHP İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroglu, Arsuz Belediye Başkan Yardımcısı Yüksek Mimar Özgür Murt, Arsuz eski Belediye Başkan Yardımcısı Jeoloji Mühendisi Sedat Deveci ve daha bir çok önemli davetlinin katıldığı düğün töreninde, mutlu çiftin aileleri misafirleriyle yakından ilgilendiler.
Biz de 8. Gün Haber Web Tv ailesi olarak Uyar ailesinin iki güzel ismi Ezgi ve Ali’ye, Cumhuriyet sevdalısı Atatürkçü nesiller yetiştirmeleri dileklerimizle ömür boyu mutluluklar diliyoruz.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Cumhuriyet Sevdalısı Atatürkçü Nesiller Yetiştirmek İçin Evlendik… videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet