Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Halk Kütüphanesi'nden İTSO'ya Teşekkür Belgesi

Halk Kütüphanesinden Kültür ve Eğitime Destek veren İTSO’ya Teşekkür Belgesi verildi

Halk Kütüphanesi'nden İTSO'ya Teşekkür Belgesi

Gündem   A+a-

  İskenderun Halk Kütüphanesi müdürü Harika Leyla Yaman, Kütüphane memuru Nebil Özdemir ile birlikte İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve yönetim kurulu üyelerine nezaket ziyaretinde bulundular.
İskenderun Halk Kütüphanesi müdürü Harika Leyla Yaman, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve yönetimine eğitime, okumaya ve okutmaya yönelik projelere verdikleri desteklerden ötürü teşekkür etti.
Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette ağırlıklı olarak okumanın insan hayatındaki önemi vurgulandı. Halk Kütüphanesinin fiziki yapısı ve geleceğe yönelik yapılacak projelerle ilgili İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’a bilgiler veren Halk Kütüphanesi müdürü Harika Leyla Yaman, İskenderun’a yakışır bir kütüphanenin hayata geçirilmesi için çaba sarf ettiklerini belirterek, Kütüphaneye her kesin sahip çıkması gerektiğine dikkat çekti.
Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise; “Teknolojinin hızla geliştiği günümüzde özellikle gençlerimizi okumaya yönlendirmeli ve teşvik etmeliyiz. Kütüphaneler bilgi hazinelerinin olduğu yerlerdir. Bu bilgilerden özellikle gençlerimizin istifade etmeleri için herkes üzerine düşen görevi yerine getirmelidir. Eğitim öğretim ile birlikte okumanın insan gelişiminde çok önemli olduğunu, kitap okuyan öğrencilerin de daha çalışkan ve zeki oldukları bilinmektedir. Bu bakımdan kitap okuma kültürünün yaygınlaşması için mücadele edilmesi gerektiğine inanıyoruz. İTSO olarak bu konuda elimizden gelen her türlü desteği de veriyoruz zaten. Sizlerin de İskenderun’da Halk Kütüphanesinin gelişmesi ve insanları okumaya yönlendirmek için göstermiş olduğunuz gayretlerden dolayı da ayrıca teşekkür ediyorum” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.
İskenderun Halk Kütüphanesi müdürü Harika Leyla Yaman, Kültür ve Eğitime değer katan İTSO’ya desteklerinden dolayı Teşekkür Belgesini Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’a takdim etti.
İskenderun Halk Kütüphanesi müdürü Harika Leyla Yaman’ın ziyaretinde İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Başkan yardımcısı Muhsin Yeter, İTSO yönetim kurulu üyesi Müfit Tennioğlu ve Yusuf Yılmaz yer aldı.
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar