Skip Navigation Links

Başkan Güven “Öğrenme Şenliği’ne” Katıldı

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Arsuz Belediyesi Devlet Demiryolları Parkı’nda, Arsuz Halk Eğitim Merkezi tarafından hazırlanan

Başkan Güven “Öğrenme Şenliği’ne” Katıldı

Arsuz   A+a-

‘Öğrenme Şenliği’ programına katıldı.
Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven’in yanı sıra programa, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Arsuz Emniyet Müdürü Halil Karabacak, CHP Arsuz ilçe Başkanı Faik Çekin, Arsuz Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ali Altuk ve ilçe protokolü katıldı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından, Okullarda ve Kurs Merkezlerinde eğitim gören öğrenci ve kursiyerlerin hazırlamış olduğu gösterileri izleyen Başkan Asaf Güven, ardından Halk Eğitim kurslarında yapılan ürünlerin sergilendiği stantları gezdi.
Halk Eğitim kurslarının önemine belirten Başkan Güven, "Kursiyerlerimiz çok iyi işler çıkarmışlar. İlçemizde yaşayan vatandaşlarımız kendi yetenek ve isteklerine göre kurslara kaydoluyor. Eğitmenler eşliğinde becerilerini geliştirme fırsatı yakalıyorlar. Bu nedenle Halk Eğitim kurslarımızı çok önemsiyoruz. Emeği geçen öğretmenlerimize, kursiyerlerimize, öğrencilerimize tek tek teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet