Skip Navigation Links

Çağrı Belibağlı seçildi

Hatay Genç Girişimciler Başkanlığına İTSO Yönetim Kurulu Üyesi Çağrı Belibağlı seçildi.

Ekonomi   A+a-

Hatay Genç Girişimciler Genel Kurulu İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasında toplandı. Genç Girişimciler Başkan ve Başkan Yardımcıları seçildi.
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasında bir araya gelen Hatay genelinden Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası Genç Girişimcilerinden oluşan 30 Kişilik üye temsil etti. En yaşlı üye olarak Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Üyesi Aykut Özbuğday'ın Önerisiyle Divan Başkanlığına İTSO Meclis Başkanı Mehmet Binbay ile Müşahit Olarak İTSO Başkanvekili Müfit Tennioğlu Seçildi.
Divan Başkanı Mehmet Binbay, bu mevki ve görevlerde bulunmanın özveri gerektirdiğini vurgulayarak zaman süreci içerisinde görev alan, almayan olabileceğini, bunun bir yarış olduğunu, görev alanın da, almayanların da, Hatay’ın gelişmesi için el birliğiyle çalışması gerektiğine işaret etti.
Özbuğday, TOBB Genç girişimciler kurulunda görev alacak arkadaşlarının Hatay’ı en iyi şekilde temsil edeceğine inandığını belirterek “İlimizin gelişimi, soysa ekonomik yapısı anlamında faydalı hizmet vereceklerine inanıyorum” dedi.

Daha sonra başkanlık seçimi için oylama yapıldı, Hatay Genç Girişimciler Başkanlığına İTSO Yönetim Kurulu Üyesi Çağrı Belibağlı, Başkan Yardımcılığına Antakya Ticaret Borsasından Kazım Kuseyri, 2.Başkan Yardımcılığına Erzin Ticaret ve Sanayi Odasından İsmail Ulu oy birliğiyle seçildi. İskenderun Ticaret Ve Sanayi Odası Hatay İl Koordinatör Oda olarak kabul edildi.
Hatay Genç Girişimciler Kurulu Başkanı seçilen Çağrı Belibağlı, Hatay Genç girişimler kurulunda toplam 30 delege bulunduğunu, bir iki eksik olsa da, hep beraber bu yola çıktıklarını vurgulayarak Aykut Özbuğday’ın bugüne kadar yaptığı faaliyetlere şahit olduğunu ve tecrübelerinden faydalanmak istediklerini de bildirdi.
Belibağlı, önümüzdeki günlerde yapacakları toplantıda çalışma gruplarını oluşturacaklarını buna göre yol haritalarını çizeceklerini sözlerine ekledi.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
Sag-Blok-Reklam
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet