Skip Navigation Links

Hassa'da 'Eğitim Her Engeli Aşar' Konferansı

Hassa'da 'Eğitim Her Engeli Aşar' Konferansı

Gündem   A+a-


Hassa’da “Eğitim Her Engeli Aşar” Konferansı
Hassa Kaymakamlığı tarafından "Eğitim Her Engeli Aşar" Konferansı düzenlendi. Konferans;M.K.Üniversitesi Eğitim Fakültesi,Özel Eğitim Bölüm Başkanı,Yar.Doç Ayşegül Şükran ÖZ, tarafından verildi.İmama Hatip Lisesi Konferans Salonunda verilen seminere ;Hassa Kaymakamı Harun BAŞIBÜYÜK,Hassa Belediye Başkanı,Mehmet KARATAŞ,İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Sedat ÖZ,İlçe Emniyet Amiri,H.İbrahim HATİPOĞLU,İlçe Milli Eğitim Müdürü Mesut ÇERKO,kurum amirleri,sivil toplum örgütleri muhtarlar ve ailesinde engelli birey olan vatandaşlar katıldı.
Hassa Kaymakamı Harun BAŞIBÜYÜK yaptığı açıklamada; “Cumhurbaşkanımız Abdullah GÜL’ün eşi, Hayrunisa GÜL’ün himayeleriyle başlatılan “Eğitim Her Engeli Aşar” proje kapsamında başlatılan eğitim seferberliğini ilçemizin her noktasında uygulama içerisindeyiz.

Engelli vatandaşlarımıza eğitim imkanı sunmak,onları topluma kazandırma çabasındayız.Onlarında her birey gibi yaşama hakkı vardır.Bu hususta aşta eğitim camiamız olmaz üzere,kurumlarımıza ve özellikle de muhtarlarımıza büyük görevler düşmektedir.Hassa olarak engellilerin eğitilmesi ve topluma kazandırılma konusunda başarılı olacağımıza inancımız tamdır.”dedi.
Konferans; slayt gösterimi ile; Engellilerin toplumdaki yeri ve engellilere bakış açısı konuları tartışıldı. Engellilerin eğitilebilir ve öğretilebilir özellikleri üzerinde duruldu.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet