Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

600 Konutlar Yeni Yönetimini Seçti

07.04.2019 Pazar Günü yapılan seçimde şehrimizin en kapsamlı güzide toplu yaşam alanlarından olan 600 Konutlar yeni yönetimini

600 Konutlar Yeni Yönetimini Seçti

Yerel   A+a-

07.04.2019 Pazar Günü yapılan seçimde şehrimizin en kapsamlı güzide toplu yaşam alanlarından olan 600 Konutlar yeni yönetimini Ömer Elbeyli Başkanlığında seçti. Başkan Elbeyli “Daha yaşanabilir, hayat standartları yüksek bir 600 Konutlar için tüm yönetim kurulu ile çalışacaklarını” ifade etti.
600 Konutlar toplu yaşam alanı; 80 dönüm alanda 570 daire, 3.513 nüfusu ve 1047 seçmen sayısıyla Antakya’mızın en geniş ve kapsamlı yaşam alanlarından başında gelmektedir.
S.S. Antakya Esnaf Ve Sanatkarları Güzelburç Konut Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Ömer Elbeyli Başkanlığında, Ömer Aydın, Süleyman Yabancı, Ayşe Hatay, Erhan Kolağası, Mustafa Karataş, Mehmet Yavuz’dan oluştu.
Elbeyli ; “ 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları ile birlikte Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığına Doç.Dr. Lütfü Savaş ve Antakya Belediye Başkanlığına seçilen İzzettin Yılmaz’a ülkemize ve ilimize hizmet noktasında başarılar diler ve hayırlı olmasını temenni ederim” dedi.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar