Skip Navigation Links

Demirçelik Ortaokulu Tübitak 4006 Bilim Fuarı

Her öğrencinin bilimsel bir proje yapabileceği ve her okulun da bir bilim fuarı gerçekleştirebileceği öngörüsünden yola çıkarak hazırlanan

Demirçelik Ortaokulu Tübitak 4006 Bilim Fuarı

Eğitim   A+a-

Her öğrencinin bilimsel bir proje yapabileceği ve her okulun da bir bilim fuarı gerçekleştirebileceği öngörüsünden yola çıkarak hazırlanan Tübitak 4006 Bilim Fuarları programı çerçevesinde, ilçemiz okullarından Demirçelik Ortaokulu 2-3 Mayıs 2019 tarihlerinde 20 proje standı ile izleyicileri ile buluşuyor.
Okul proje yürütücüsü Hatice Döne Gül “Bilim Fuarları” öğrenmeye istekli, merak eden, araştırmacı ve bilinçli bireylerin yetişmesine katkı sağlayan bir eğitim ve öğrenme metodudur. Bu kapsamda hazırladığımız Tübitak 4006 Bilim Fuarları Destekleme Programı Başvurumuz 20 proje ile kabul edildi.Temel amacımız, öğrencilerin bilimsel çalışma yapma konusunda teşvik edilmesi,araştırma tekniklerinin, raporlamanın ve sunum becerilerinin kazandırılması, yarışma baskısı olmaksızın işbirliği içerisinde proje hazırlanması ve gerçek hayattaki soru ve sorunlara çözüm bulunmasında bilimsel çalışmaların yaparak yaşayarak öğrencilere kazandırılmasıdır.” dedi.
Demirçelik Ortaokulu Müdür Yusuf İskender Gözüberk “ Bilim fuarları, çevrenize bilimsel bir gözle bakmanızı sağlar, kendi yaratıcılığınızın farkına varmanıza, yeni beceriler geliştirmenize ve merak ettiğiniz konular hakkında bilgi sahibi olmanıza katkıda bulunur. Bu amaç doğrultusunda hazırlığını yaptığımız fuarımızda Matematik Öğretmenimiz Hatice Döne Gül’ün yürütücülüğünde öğrencilerimiz ve danışman öğretmenlerimiz özverili çalışmalarını ortaya koyacaklar.
Bu projelerin bilim ve teknikte yeni buluşlara kapı aralamasını temenni ediyoruz ve tüm İskenderun halkını davet ediyoruz” dedi. Demirçelik Ortaokulu’nun hazırlamış olduğu Tübitak 4006 Bilim Fuarı 2-3 Mayıs tarihlerinde okulun çok amaçlı salonunda sunulacaktır.Tüm İskenderun halkı davetlidir.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet