Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan Tosyalı: İskenderun İçin Var Gücümüzle Çalışacağız

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı'ya 31 Mart mahalli idareler seçimlerinin ardından hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

Başkan Tosyalı: İskenderun İçin Var Gücümüzle Çalışacağız

Yerel   A+a-

Mülki amirler, siyasi partiler, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, dernekler, kamu kurum ve kuruluşlarının daire amirleri, spor, sanat ve vatandaşlar tarafından yoğun tebrik ziyaretine uğrayan Başkan Tosyalı, tebrikleri bir bir kabul ediyor.
İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, AK Parti Seçim Koordinasyon merkezi görevlileri, Halk Bankası Gaziantep, Adana ve Hatay Bölge müdürleri, Adalet Komisyonu üyesi Mehmet Mustafa Şahin, İskenderun Güney Eğitim Vakfı, İskenderun Sağlık Sen Başkanı Fazıl Geçer ve yönetim kurulu üyeleri, İşadamları Tahsin Ercan ve Tahsin Öztekin, Türk Kadınlar Birliği İskenderun şubesi, MHP Kadın kolları Başkanı Fatma Kaya ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti mahalle temsilcileri ve çok sayıda vatandaş İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı'yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.
İskenderun'u her alanda en iyi noktaya taşımak için canla başla çalışacaklarını ifade eden Başkan Fatih Tosyalı, aldıkları sorumluluğun bilincinde olduklarını söyledi.
Tosyalı, “Görevde bulunduğumuz süre içerisinde daima şeffaf, dürüst, adil, insan odaklı ve kamu çıkarını esas alan yönetim anlayışını ilke edineceğiz. Tevazu, samimiyet, gayret ve hakkaniyet ile çıktığımız bu yolda her kesimin belediye başkanı olarak hizmet etmeye edeceğim. Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın” dedi.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar