Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Şampiyon Reyhanlı Belediye Spor Artık 'Bal'lı

Karşılaşmanın tek golünü penaltıdan Fatih Toluyağ attı.

Şampiyon Reyhanlı Belediye Spor Artık 'Bal'lı

Spor   A+a-

2019-2020 sezonunda Reyhanlı Belediye Spor (BAL)'da, Arsuz Karaağaç Spor, ise önümüzdeki sezon Hatay Amatör Liginde mücadele edecek.
 
Hatay Süper Amatör Ligi Şampiyonu Reyhanlı Belediye Spor ile Bölgesel Amatör Ligini ikinci sırada tamamlayan Arsuz Karaağaç Spor, Antakya Atatürk stadında karşı karşıya geldi.
Aksaray Bölgesinden Yusuf Atıcı'nın gözlemciliğinde ve Gaziantep Bölgesi hakemlerinden A. Volkan Aydın, Halil Karakuş ile Yunus Nurses'in yönettiği müsabakada Reyhanlı Belediye Spor, Arsuz Karaağaç Spor'u 1-0 mağlup etti. Reyhanlı Belediye Spor'un tek golünü 55. dakikada penaltıdan Fatih Toluyağ attı.
 
Karşılaşma öncesinde Hatay Amatör Spor Kulüpleri federasyonu Genel Başkanı Mehmet Öztürk, Hatay Saha Komiserleri Başkanı Haluk Görün, her iki takımı bir araya getirerek başarılar dilediler.
Aşırı derecede sıcak altında yapılan karşılaşmayı Reyhanlı, İskenderun, Antakya ve Arsuz yöresinden çok sayıda taraftar topluluğu heyecanla takip etti.
Antakya Atatürk stadında yapılan karşılaşmada Reyhanlı Belediye Spor, 2019-2020 sezonunda Bölgesel Amatör Liginde (BAL), Arsuz Karaağaç Spor'da Hatay Süper Amatör Liginde mücadele edecek.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş