Skip Navigation Links

“Beyaz Baston ile Karanlığa Meydan Okuyalım”

Körfez Lions Kulübü Başkanı Avukat Aylin Akbay Rende, önemli bir sosyal sorumluluk projesiyle daha gündeme geldi.

“Beyaz Baston ile Karanlığa Meydan Okuyalım”Web
TV

Gündem   A+a-

“Beyaz Baston ile Karanlığa Meydan Okuyalım” sloganı İle Körfez Lions Kulübü önemli bir sosyal sorumluluk projesiyle daha gündeme geldi.
İskenderun Yelken Kulübü’nde bölgenin saygın sivil toplum kuruluşlarının başkan ve temsilcileri kahvaltıda biraraya geldi ve Altı Nokta Körler Derneği’ne 15 adet Beyaz Baston bağışlandı.
 
“Beyaz Baston ile Karanlığa Meydan Okuyalım” sloganıyla düzenlenen program, oldukça anlamlı ve neşeli geçti. Dönem başkanı Av. Aylin Akbay Rende, kahvaltı programına katılarak Altı Nokta Körler Derneği’ne 15 adet beyaz bastonun bağışlanmasına katkı sunan kurum ve kuruluşların temsilcilerine teşekkür ederek şöyle konuştu:
“Kahvaltı programımız Altı Nokta Körler Derneği’ne 15 adet beyaz baston sağlanması için düzenlendi. Katılan tüm duyarlı dostlarımız, önemli bir sosyal sorumluluk projesine katkı verdiler.
Programımıza katılarak projemize destek veren; İskenderun Romanya Fahri Konsolosu Faruk Rende ve konukları Romanya Ankara Büyükelçiliği içişleri Ateşesi Benai Sali ve eşi, Köstence Liman APC direktörü Emil Banias ve eşi, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı ve eşi, ATSİAD Kadın Komitesi ve eşleri, Aura Güzellik Merkezi Serap Cam, Rende TİA turizm Fevziye Rende, Gülden Kirmit’in eşi Ali Kirmit,
Eczacı Kevser Taşkıran ve misafirleri, The Oxford English Academy Nihal İşsever,
Begonvilla Düğün Davet Bedriye Uçak ve eşi İsmail Uçak, Nilden Uz, Figen İnan, Pervin Tosyalı Kendi, Gökçe Önal ve Gönül Paşaoğlu’na teşekkür ediyoruz” dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
“Beyaz Baston ile Karanlığa Meydan Okuyalım” videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet