Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Samandağ'da Muhtarlar Gecesi Düzenlendi

Samandağ' da mahalle muhtarları birlik ve beraberlik için düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Samandağ'da Muhtarlar Gecesi Düzenlendi

Yerel   A+a-

27 Nisan 2019 Cumartesi günü saat 19:30'da Atlantis Restaurant 'ta gerçekleşen geceye CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Duran, CHP İlçe Başkanı Turgay Abacı, Muhtarlar Derneği Başkanı Mahir Cabburoğlu, Samandağ Belediyesi Meclis Üyeleri, oda başkanları ve muhtarlar katıldı.
Gecede konuşan Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz: "Sevgili Muhtarlarım hepinize hayırlı olsun diyorum. Bu güzel geceyi düzenleyen organize eden arkadaşlara teşekkür ediyorum. Halkımız sizden çok şey bekliyor tabi muhtarlarımızın da bizden beklentisi var, bunu beraber yapacağız. 42 mahallemizin tamamını kucaklayan onların sorunlarını çözen bir noktadan hareket edeceğiz. Hiçbir mahallemizi ayırt etmeden herkese hizmet götürmeye çalışacağız. Bir sonraki toplantımızda daha ayrıntılı sohbet etme fırsatımız olacak, ben tekrardan sizleri bu yeni görevinizden dolayı kutluyorum ve bu geceyi düzenleyen bizi sizlerle buluşturan emeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum." ifadelerine yer verdi.
Muhtarlar Derneği Başkanı Mahir Cabburoğlu: "Bir demokrasi yarışını geride bıraktık ve tüm muhtar arkadaşlarıma hayırlı olsun diyor görevlerinde başarılar diliyorum. Yeni dönemin ilk dayanışma ve kaynaşma gecesinde aramıza yeni katılan muhtar arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Bizler yerel yönetiminde halka en yakın olanlarıyız. Halkın ilk şikayeti, ilk üzüntüsü, sorunlarını bizler duyarız ve hemen çözüm bulmak için ilgili mercilere koşarız. Bizlerin hizmet ekseninde en çok yolumuz elbette belediyeye düşüyor.
Bizler gibi halkın iradesiyle göreve gelen belediye başkanımız ve yönetimi ile beş yıl boyunca sık sık görüşmenin ve hizmet etmenin halkın yararına sonuçlanacağına inancımız tamdır.
Bu davetiyemize icap edip dayanışmamıza katkı sunan tüm konuklarımıza teşekkür ediyorum." dedi.
Konuşmaların ardından muhtarlar, sanatçı Semir Ray'ın şarkıları eşliğinde keyifli bir gece geçirdiler.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş