Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İskenderun Yıldız Spor 2 Arsuz Uluçınar 2

İskenderun Yıldız Spor 9 puan ile grupta lider, Arsuz Uluçınar 7 puan ile ikinci, İskenderun Esen Gençlik Spor'da 6 puan ile üçüncü sırada yer alıyor.

İskenderun Yıldız Spor 2 Arsuz Uluçınar 2

Spor   A+a-

2018-2019 Futbol Sezonu Hatay 2. Amatör Küme Play-Off ligi (B) Grubunda mücadele eden İskenderun Yıldız Spor ile Arsuz Uluçınar Gençlik Spor, 5 Temmuz dış sahasında yapılan karşılaşmada 2-2 berabere kaldı.
 
Hatay bölgesi hakemlerinden Ali Taşan, Elçin Kaba ile Hamza Erkal'ın yönettiğimüsabakada İskenderun Yıldız Spor'un gollerini 15. dakikada Barış deveci, 68. dakikada da Şit Efetürk attı. Arsuz Uluçınar Gençlik Spor'un gollerini 5 ve 45x1. dakikalarda Faruk Kulak attı.
 
Alınan bu sonucun ardından İskenderun Yıldız Spor 9 puan ile grupta liderliğini sürdürürken, Arsuz Uluçınar Gençlik Spor 7 puan ile ikinci, İskenderun Esen Spor'da 6 puan ile üçüncü sırada yer alıyor.
 
Maçın orta hakemi Ali Taşan'ın başlama düdüğünü çalmasının ardından İskenderun Yıldız Spor ile Arsuz Uluçınar Gençlik Sporlu futbolcular, yaklaşık 1 dakika futbol topuna dokunmayarak Cinsel taciz olayını protesto ettiler.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş