Skip Navigation Links

İGEV’de yeni başkan Belli oldu…

İGEV 12. dönem Genel Kurulunu gerçekleştirerek tek listeyle gidilen seçimlerde Nihad Belli Başkanlığındaki yeni yönetimini belirledi.

İGEV’de yeni başkan Belli oldu…

Eğitim   A+a-

 İGEV (İskenderun Güney Eğitim Vakfı) 12. dönem Genel Kurulunu gerçekleştirerek tek listeyle gidilen seçimlerde Nihad Belli Başkanlığındaki yeni yönetimini belirledi.
İGEV’e ait binada yoğun katılımla yapılan genel kurul saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başladı. Tek listenin oylandığı genel kurulda İGEV İskenderun Güney Eğitim Vakfı Başkanlığına iş insanı Nihat Belli seçildi.
 
 
 
Yönetim kurulu üyeliklerinde de şu isimler yer aldı: Nezaket Barutçu (Evhanımı), Özlem Narlı (Öğretmen), Necati Karanlık (Emekli esnaf), Umut Tektaş (Avukat), Hasan Korkmaz (İşletmeci ve aynı zamanda haber portalımız köşe yazarı), Yusuf Reyhani (Serbest Muhasebeci), Cemil Karaoğlan (Mimar) ve Güner Yolcu (Tıbbi ve sanayii gazlar bayii).
 
 
 
Faaliyet raporunun okunmasından sonra genel kurula hitaben bir konuşma yapan 8 ile 11. Dönemler arası İGEV Başkanlığı yapan Şefik Uyar, başkanlık ve yönetim kurullarında toplam 17 yıl gibi uzun bir süre görev yaptığını, bu süreçte birçok hizmeti yönetim kurulundaki arkadaşlarla gerçekleştirmenin gururunu yaşadığını söyledi.
 
 
 
Özellikle verilen burs sayısını nasıl yukarılara taşıdıklarını ve yapılacak yurt inşaatı için İskenderun Belediyesinden alınmış olan arsanın, satın alınma aşamasında yaşadıkları sıkıntıları ve zorlukları anlatan Uyar, Hatay Büyükşehir Belediyesi ile de yapılan yurt inşaatının protokolü hakkında da detaylı bilgiler verdi.
 
Konuşmasında duygulandığı gözlenen Başkan Şefik Uyar, yeni yönetimin her zaman yanında olacağını ve birikimlerini her şekilde aktarmaya hazır olduğunu belirterek, yeni Başkan Nihad Belli ve yönetim kuruluna başarılar diledi.
 
 
12. Dönem İGEV Başkanlığına seçilen Nihad Belli de, 11. Dönem Başkan ve yönetim kuruluna yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, “Arkadaşlarımızın yaptıkları çalışmaları çok önemsiyor ve takdir ediyoruz. Çıtayı yukarılara koyarak bizi daha çok çalışmak durumunda bıraktıkları için, onlara müteşekkiriz. Bunun bir bayrak yarışı olduğunu unutmamalı ve çalışmalarımızı bu yönde bizden sonraki arkadaşlara, nasıl en iyi şartlarda teslim edebiliriz diye düşünmeliyiz” dedi.
 
 
 
Bu görevin bir gönüllülük esasına dayalı karşılıksız bir hizmet işi olduğunun altını çizen Başkan Belli “Önümüze koyduğumuz hedefler var. Eğitim vakfımızı daha iyi yerlere taşımak, verilecek burs sayısını arttırmak, Vakfımızın çıkarları doğrultusunda kurum ve kuruluşlarla sürekli dirsek temasında olmak ve yapılacak yurt inşaatını yakından takip ederek, yeni projeler üretmek en öncelikli görevlerimiz olacaktır” diye konuştu.
 
 
 
Önümüzdeki hafta Nihad Belli Başkanlığında toplanacak olan 12. Dönem İGEV yönetim kurulu üyeleri, aralarında yapacakları görev dağılımından sonra çalışmalarına başlayacaklar.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet