Skip Navigation Links

Erhan Aksay Futbol Turnuvası Start Alıyor

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 35. Si tertip edilecek olan “Erhan Aksay “ futbol turnuvası start alıyor.

Erhan Aksay Futbol Turnuvası Start Alıyor

Spor   A+a-

 Hatay Büyük Şehir Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 35. Si tertip edilecek olan “Erhan Aksay “ futbol turnuvası start alıyor.
 
Her yıl iki grup halinde düzenlenen turnuvanın “Körfez Grubu” nu temsil eden İskenderun,Erzin,Dörtyol ,Payas ,Arsuz ve Belen ilçelerindeki takımların temsilcileriyle yapılan bilgilendirme toplantısı İskenderun Büyük Şehir Belediyesi Hizmet binasında gerçekleştirildi.
 
Yaklaşık 26 takımın katılım sağlayacağı belirtilen turnuvanın Körfez Grubu’nda yer alacak takımların temsilcileriyle bir araya gelen Büyük Şehir Belediyesi 3.Bölge Zabıta Şube müdürü Mehmet Kaplan ile ASKF İskenderun temsilcisi Ayhan Dik, yapılan bazı değişiklikler hakkında bilgiler vererek katılımcıların önerilerini dinlediler.
 
35. Erhan Aksay Futbol Turnuvasına katılacak takımların gerekli yasal dosyalarını vermelerinin ardından bu hafta sonu kura çekimi yapılacağını belirten Zabıta şube müdürü Mehmet Kaplan “ Büyük Şehir Belediyesi olarak geleneksel hale getirdiğimiz bu turnuvanın amacına uygun olarak yapılmasını arzu ediyoruz. Bu turnuvanın bir şölen şeklinde kutlanması için tüm spor severleri turnuvaya destek vermeye çağırıyoruz” dedi.
 
Turnuvanın geçen yılki şampiyonunun Körfez Grubundan çıktığına dikkat çeken ASKF İskenderun temsilcisi ve Hatay Şube başkan yardımcısı Ayhan Dik,” Umuyor ve diliyorum ki geçen yıl elde ettiğimiz şampiyonluk unvanını yeniden Körfez Grubunda yer alan bir takımın almasıdır.Geçtiğimiz yıl yaşadığımız sıkıntıları ve gördüğümüz eksiklikleri Büyük Şehir Belediyesi yetkilileriyle paylaştık.Sorunları gidermek için çalışmalarımız sürüyor.Turnuvaya katılacak tüm takımlarımıza başarılar diliyorum “ diye konuştu.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet