Skip Navigation Links

“Engellemeler Yıldırmayacak”

Şarkkonak mahalle muhtarı Yusuf Keskin “Engellemeler Yıldırmayacak” dedi.

“Engellemeler Yıldırmayacak”

Arsuz   A+a-

  31 Mart yerel seçimlerinde seçmen tercihiyle sandıktan çıkan mahalle muhtarları çalışmalarına başladı.
Yeni göreve gelen muhtarlardan biri olan Arsuz ilçesi Şarkkonak Mahallesi muhtarı Yusuf Keskin, sonuçların kesinleşmesinin ardından kolları sıvayarak çalışmalarına hız kazandırdı. İlk olarak muhtarlık binasının dış cephe ve iç duvarlarında boya, bina içerisinde ise tadilat değişikliği yapan yeni muhtar Yusuf Keskin, bir çok eksiği olmasına rağmen vatandaşa hizmet için tüm gücüyle çalışacağını söyledi.
Geçmiş dönem muhtarın görevi teslim öncesinde muhtarlık binasındaki tüm araç, gereç ve dökümanları sökerek aldığını belirten Yusuf Keskin “ Her türlü olumsuzluğa rağmen bana güvenip bu göreve layık gören tüm mahalle halkıma en iyi hizmeti vermeye kararlıyım. Engellemeler beni ve azalarımı yıldıramayacaktır” dedi.
Muhtarlık binasında başta bilgisayar ve oturma grupları ile arşiv dosyalarının tamamen kaldırıldığına dikkat çeken Şarkkonak mahalle muhtarı Yusuf Keskin “ Eksiklerimizi gidermek adına çalışmalarımıza başladık. Önceliğimiz tüm kayıtlarımızın yer alacağı bilgisayar ağını yeniden kurmaktır. Başta belediye başkanımız olmak üzere mahallemizdeki duyarlı işadamlarımızdan ilgi ve destek bekliyorum. En kötü şartlarda bile kendi imkanlarımızı zorlayarak mahalle halkımıza en iyi hizmeti vermeye kararlılız.Bizlere güvenenlere layık olacağız” şeklinde konuştu.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet