Skip Navigation Links

Başkan Tosyalı Asfalt Yama Çalışmalarını Yerinde İnceledi

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, kent genelinde asfalt yama çalışmalarına başladıklarını belirtti.

Başkan Tosyalı Asfalt Yama Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Yerel   A+a-

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Dumlupınar Mahallesinde başlanan asfalt yama çalışmasını yerinde inceledi.
Kent genelinde çeşitli nedenlerle bozulan yolların bakım işlerinin başladığını belirten Başkan Fatih Tosyalı,” Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekipler, şehir merkezinde bazı cadde ve sokaklarda meydana gelen yollardaki bozulmaları yama asfalt ile kapatarak hizmete sunuyor. Yapılan çalışmalarla şehirde ulaşımı kolaylaştırmak, aynı zamanda şehre güzel bir çehre kazandırma amacındayız. Yıpranan yollara yama asfalt yaparak bu yöndeki çalışmalarını titizlikle sürdüreceğiz” dedi.
Bakım Onarım Çalışmalarımız Devam Edecek
Şehrin muhtelif yerlerinde asfalt yama çalışmalarının devam edeceğini belirten Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, ” Bu konuda ki hedefimiz ve hizmet parolamız İskenderun’u yaşanabilir modern bir şehre kavuşturmak. İskenderun genelinde asfaltı zarar gören güzergâhlarda gerekli iyileştirmeleri yapıyoruz. Vatandaşlarımızın ulaşım konusunda herhangi bir sorunla karşılaşmaması için çaba gösteriyoruz. Yol iyileştirme, bakım onarım çalışmalarımız devam edecek” diye konuştu.
Çalışma yapılan bölgede faaliyet gösteren esnaflar ve mahalle sakinleri ise başlatılan çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya teşekkürlerini ilettiler.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet