Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İSTE’de “4. Teknoversite Günleri” İçin Hazırlıklar Tamam!

İSTE’de “4. Teknoversite Günleri” İçin Hazırlıklar Tamam!

İSTE’de “4. Teknoversite Günleri” İçin Hazırlıklar Tamam!

Eğitim   A+a-

 23 Nisan 2019 tarihinde 4. Kuruluş Yıldönümü’nü kutlayan İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE), artık geleneksel hale gelen Teknoversite Günleri’nin dördüncüsünü gerçekleştirecek olmanın heyecanını yaşıyor. İSTE, tüm bilim ve teknoloji dostlarını, 2-4 Mayıs 2019 tarihleri arasında (3 gün) Merkez Kampüs’te gerçekleşecek ‘4. Teknoversite Günleri’ne’ bekliyor.
 
Teknolojiyle üniversiteyi bütünleyen ve içselleştiren TEKNOVERSİTE vizyonu ile yola çıkan İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE), TEKNOFEST tadındaki “Teknoversite Günleri” etkinliğinin dördüncüsünü gerçekleştirecek olmanın heyecanını yaşıyor. Tescili İSTE’ye ait olan ‘TEKNOVERSİTE GÜNLERİ’ dördüncü yılında; 2 Mayıs 2019 (Perşembe) – 4 Mayıs 2019 (Cumartesi) tarihleri arasında İSTE Merkez Kampüs’te gerçekleştirilecek. Özellikle bilim ve teknoloji dostlarının heyecanla beklediği 4. Teknoversite Günleri’nin açılış töreni; 2 Mayıs 2019 Perşembe günü Saat 10.00’da İSTE Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Konferans Salonu’nda (Kırmızı Salon) yapılacak.
 
Konu hakkında kısa bir açıklama yapan İSTE Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli; "Üniversitemizin ortaya koymuş olduğu Teknoversite vizyonu, yükseköğretimde yeni bir yaklaşım olarak dikkat çekiyor. Bu yaklaşım, Üniversite – İş Dünyası entegrasyonunu da içeriyor. Bu işbirliği ile İskenderun'u bilim ve teknolojide bir Anadolu markası yapmak için çalışıyoruz. Teknoversite Günleri, bir anlamda eğitim-öğretim-araştırma yılı boyunca Üniversitemizde yapılan tüm faaliyetlerin özetlendiği, gösterildiği, teşhir edildiği ve bu ekosistemde yer alan herkesin buluştuğu önemli bir platformdur. Kapsamı ve içeriği ile, bu çerçevede Türkiye’de gerçekleştirilen ilklerden biridir. Bu bağlamda; özellikle bilim ve teknoloji ile yakından ilgilenen girişimcilerimiz başta olmak üzere, herkesi bu yıl dördüncüsünü düzenlediğimiz Teknoversite Günleri’ne katılmaya davet ediyorum” dedi.
 
Bilim ve iş insanlarını, girişimcileri, teknoloji/inovasyon/Ar-Ge uzmanlarını, otoriteleri, öğrencileri ve ilgilileri bir araya getirecek “4. Teknoversite Günleri” zengin içeriğiyle katılımcılar için büyük fırsatlar sunacak. İSTE’li öğrencilerin bir yıllık emeklerini ve hünerlerini de sergileyeceği Teknoversite Günleri’nde; alanında uzman birbirinden değerli konuklar; inovasyon, teknoloji ve girişimcilik gündemine dair pek çok önemli konuda konferans, seminer ve eğitimler vererek katılımcıları bilgilendirecek. Teknoloji dünyasındaki güncel gelişmelerin aktarılacağı konferans, seminer ve panellerin yanı sıra; öğrenci topluluklarının kariyer günleri, eğitim programları, yarışmalar, proje sergileri, sportif ve kültürel faaliyetleri, sergiler, film gösterimleri, bisiklet gösterileri, uçuş simülasyonu ile sanal uçuş deneyimi, 3D yazıcı ile maket yapımı gösterisi, robot gösterileri ve yarışmaları, konserler ve benzeri gibi birçok faaliyet ve etkinlik 4. Teknoversite Günleri’nde ziyaretçileri ve katılımcıları bekliyor olacak.
 
Düzenlenecek çekilişlerle sürpriz hediyelerin de dağıtılacağı 4. Teknoversite Günleri’nin güncel ve detaylı programına; http://www.iste.edu.tr/4-teknoversite-gunleri adresinden ulaşılabiliyor.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar