Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Pamuk Yürekler Omurilik Felçlileri İçin Sahada

Pamuk Yürekler Omurilik Felçlileri İçin Sahada

Pamuk Yürekler Omurilik Felçlileri İçin SahadaWeb
TV

Eğitim   A+a-

 İskenderun ve Arsuz Karaağaç Mahallesi’nde faaliyet gösteren bölgenin köklü okul öncesi eğitim kurumlarından Pamuk Kreş, her yıl olduğu gibi bu yıl da önemli bir sosyal sorumluluk projesine katkı sunuyor.
Arsuz Kaymakamlığı, Özel Arsuz Yükseliş Koleji, İskenderun Gençlik Merkezi ve Pamuk Kreş’in birlikte yürüttüğü Omurilik Felçliler yararına düzenlenen etkinlikler çerçevesinde İskenderun Millet Parkı’nda minik yüreklerin yaptığı el emeği göz nuru ürünlerin sergilendiği kermes önemli bir amaca hizmet ediyor.
İskenderun Millet Parkı’nda düzenlenen kermeste sergilenen ürünler arasında, Pamuk Kreş öğrencilerinin el kaslarını geliştirmek, el becerisi kazandırmak amacıyla etkinliklerde yapılan ürünler de satılıyor.
Kermesten elde edilen geliri Omurilik Felçlileri Derneği’ne bağışlayacaklarını belirten Pamuk Kreş Kurucusu Selma Türkoğlu, Arsuz Kaymakamlığı, Özel Arsuz Yükseliş Koleji ve İskenderun Gençlik Merkezi’nin paydaş olduğu projeye Pamuk Kreş’in de katılarak destek verdiğini söyledi.
Selma Türkoğlu açıklamasında şöyle dedi: “Biz buradaki katılımımızı her yıl geleneksel sosyal sorumluluk projesi adı altında birçok kazanımları olduğuna inanıyorum. Öncelikle çocuklarımıza artı materyallerle hem el kaslarını güçlendirme yaptıkları bu çalışmaları bir fayda yarar sağlayacak bir proje içine dahil etmek için her yıl biz bunu geleneksel olarak yapıyoruz. Bu yıl da Arsuz Kaymakamlığı, Gençlik Merkezi ve Yükseliş Koleji'nin birlikte yapmış olduğu Omurilik Felçlileri yararına düzenlenen bir sosyal sorumluluk projesi var. Biz de buna bir katkı sağlama amacıyla tüm ekibimiz, çalışanlarımız, velilerimiz ve öğrencilerimizle bir aradayız.”
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pamuk Yürekler Omurilik Felçlileri İçin Sahada videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar