Skip Navigation Links

İzmir Derin Sahne İzleyenleri Büyüledi

Atatürkçü Düşünce Derneği Dörtyol Şubesinin düzenlediği İzmir Derin Sahne Tiyatro ekibi tarafından sahnelenen

İzmir Derin Sahne İzleyenleri Büyüledi

Kültür Sanat   A+a-

"Hayatın Her Tonu" adlı oyun izleyicisini hem güldürdü hem düşündürdü.
Dörtyol Halk Eğitim Merkezi Salonunda sahnelenen oyunu CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin, Erzin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu, HBB Dörtyol Erzin ve Payas Bölge Koordinatörü Tansel Demirel, Ak Parti Dörtyol İlçe Başkanı Mehmet Burak İzgi, İyi Parti Dörtyol İlçe Başkanı Gürcan Eker, CHP Erzin İlçe Başkanı M. Akif Özer, CHP Dörtyol İlçe Yönetimi adına Bülent Aslan, Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ercan Yıldırım, Dörtyol Belediye Meclis Üyesi Emre Arık, Eğitim Sen Dörtyol Temsilcilik Başkanı Hamit Yüksel, ADD Payas Şube Başkanı Faruk Soysal, Okul Müdürleri ve çok sayıda tiyatro sever izledi.
Açılış konuşmasını yapan ADD Dörtyol Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Kemal İncesu iştiraklerinden ötürü tüm konuklarına teşekkür ederken, Dörtyol'da sosyal ve sanatsal faaliyetlerin artması için tüm sivil toplum kuruluşlarına belirli ödevler düştüğünü hatırlattı ve Atatürkçü Düşünce Derneği olarak bu konuda işbirliğine hazır olduklarını ifade etti.
Emel ve Cüneyt Gürbüz'ün rol aldığı oyun adı gibi hayatın her anından kesitleri izleyiciye tiyatral şekilde aktardı. Kadının toplumdaki yeri, Soma'daki kömür madeni göçüğü başta olmak üzere hayatın her tonundaki olayların sahnelenmesi izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı. Güldüren, güldürürken düşündüren, zaman zaman hüzünlü bölümleriyle günlük yaşamı sorgulatan oyun içerisinde izleyicilerde aktif olarak yer aldı.
Yaklaşık 2 saat süren oyundan sonra tiyatro sanatçılarına çiçek takdim eden ADD Dörtyol Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Çınar'da, "Oluşturduğumuz yeni yönetimle, yeni bir anlayışı ilçemize kazandırarak çok daha aktif ve çok daha etkili organizasyonlara imza atacağız. Derin Sahne Tiyatrosuna sahneye koydukları mükemmel performans için teşekkür ediyoruz" dedi.
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet