Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Vali Doğan'dan Başkan Tosyalı'ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Hatay Valisi Rahmi Doğan 31 Mart'ta yapılan yerel seçimlerin ardından İskenderun Belediye Başkanlığına seçilen Fatih Tosyalı'yı ziyaret etti.

Vali Doğan'dan Başkan Tosyalı'ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Yerel   A+a-

Vali Rahmi Doğan'ı belediye binası önünde İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, başkan yardımcıları ve daire müdürleri karşıladı.
Belediye Başkanlığı makamında sohbet ve karşılıklı fikir alışverişi şeklinde gerçekleşen ziyarette Başkan Fatih Tosyalı ile bir süre sohbet eden Vali Rahmi Doğan hayırlı olsun dileklerini ileterek çalışmalarında başarılar diledi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Tosyalı ise nazik ziyareti için Vali Doğan'a teşekkür ederek, "Bizler halka hizmet noktasında elimizden gelen tüm çalışmayı göstereceğiz. Belediyemizin imkanları ölçüsünde sorumluluk sahamızda ortak akıl ile kentimizi yöneteceğiz. Hep birlikte İskenderun hak ettiği noktaya gelecek inşallah" diye konuştu.
Vali Doğan, "Kentimizin barış ve huzur ortamının korunması, kardeşlik ikliminin devam ettirilmesi ve halka hizmet noktasında üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz." diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından ziyaret sohbet ortamında devam etti.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş