Skip Navigation Links

Hatay Kadın Girişimciler Derneği’nden İTSO’ya Nezaket Ziyareti

Hatay Kadın Girişimciler Derneği yönetim kurulu üyeleri İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’na nezaket ziyaretinde bulundular.

Hatay Kadın Girişimciler Derneği’nden İTSO’ya Nezaket Ziyareti

Ekonomi   A+a-

Merkezi Antakya’da olan ve Hatay genelindeki kadın Girişimcileri bir araya getirmek için kurulan Derneğin Başkanı Tuban Güçlü ziyarette yaptığı konuşmasında; “Kadınlarımızın daha çok iş hayatında olması gerektiğine inanıyoruz. Bu bağlamda bizlerde İş kadınları olarak toplumda kadın istihdamının artması, yeni girişimcilerin oluşması için Derneğimizi kurduk. 9 kişilik yönetim kurulu üyemiz ve 52 üyemiz olan Derneğimizin önümüzdeki dönemlerde sayısını arttırmak için girişimlerimiz devam etmektedir” dedi.
Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise; “İş ve sosyal hayatta kadınların önemi ve sayısı her geçen yıl artmaktadır. Gerek yeni istihdamların oluşmasında, gerekse iş hayatında kadın girişimcilerimiz önemli başarı kazanmaktadır. Hemen hemen her iş kolunda kadınlarımızı artık görebilmekteyiz. Bu vesile ile Hatay Kadın Girişimciler Derneği ve yönetimine çalışmalarında başarılar diliyorum” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.
Hatay Kadın Girişimciler Derneği yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinde, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Başkan yardımcısı Muhsin Yeter ve İTSO yönetim kurulu üyesi Müfit Tennioğlu yer aldı.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet