Skip Navigation Links

Spor Turnuvaları 23 Nisan Coşkusuna Renk Kattı

İskenderun’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Spor Turnuvası ödülleri sahiplerini buldu.

Spor Turnuvaları 23 Nisan Coşkusuna Renk Kattı

Eğitim   A+a-

İskenderun Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda düzenlenen ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Spor Şenliği Turnuvaları’nın ödül töreni İskenderun Kapalı Spor Salonu'nda düzenlendi.
Törende konuşan İskenderun ilçe Gençlik ve Spor Müdürü Ferit Ali Gündel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla spor turnuvaları düzenlendiğini ifade ederek, turnuvaların fair play kuralları çerçevesinde geçtiğini, öğrencilerin bu sporlardaki özveri ve gayretlerinden dolayı hepsini kutladığını söyledi.
Ailelere de seslenen ilçe Spor Müdürü Gündel, çocukların gelişimi ve sosyal anlamda mutlaka spora götürmeleri noktasında çağrıda bulunarak, her zaman yanlarında olduklarını vurguladı.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu ise düzenlenen turnuvalar nedeniyle tüm kurumlara teşekkür ederek, bu müsabakalara katılan tüm öğrenci ve öğretmenlerine de teşekkür etti.
Tüm öğrencilerin bayramlarını kutlayan İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Keskin’de, bu tür spor aktivitelerinin çok önemli olduğuna dikkat çekerek turnuvalarda dereceye giren ya da giremeyen tüm öğrencileri tebrik ederek, önemli olanın turnuvalara katılmak ve mücadele etmek olduğunu söyledi.
Konuşmaların ardından dereceye giren tüm öğrencilere madalyaları takdim edilmesinin ardından öğrenciler, öğretmenler, okul idarecileri ve protokol ile birlikte çektirdikleri hatıra fotoğrafı ile ödül töreni sona erdi.
Törende Uluslararası Kick Boks Avrupa Şampiyonu olan Mustafa Cuma Uğurlu, Ahmet Şamil Pilavcıoğlu ve Heval Genç’e, Avrupa 3’üncüsü olan Elif Uğurlu’ya da kupa ve madalyalarını İskenderun ilçe Gençlik ve Spor Müdürü Ferit Ali Gündel takdim etti.
Törene İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Keskin, İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu, İskenderun Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ferit Ali Gündel, İskenderun İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, okul/kurum müdürleri, öğretmenler ve veliler katıldı.
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet