Skip Navigation Links

Öğreciler Spor ile Mutlu

HBB gençlerin ve öğrencilerin fiziksel, ruhsal ve zihinsel gelişimlerine destek olmak için çaba harcamaya devam ediyor.

Öğreciler Spor ile MutluWeb
TV

Spor   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) gençlerin ve öğrencilerin fiziksel, ruhsal ve zihinsel gelişimlerine destek olmak için çaba harcamaya devam ediyor.
Genç beden ve zihinlerin bilimle, sanatla ve sporla iç içe olması için gereken tüm özeni gösteren Büyükşehir Belediyesi personellerinin son durağı Antakya Cemalettin Tınaztepe İlkokulu oldu.
26 Nisan Cuma günü minik öğrencilerle birlikte sabah sporu yaparak onların gün içinde zinde kalmasını amaçladıklarını ifade eden HBB spor eğitmeni Mehtap Güzelyurt, “Öğrencilerimizin, gençlerimizin sporla iç içe olmasını istiyoruz. Zihinsel ve bedensel gelişimlerini spor ile desteklemek istiyoruz. Başkanımız Lütfü Savaş’ın da bu konudaki hassasiyeti herkesin malumu. Bugün burada çok güzel zaman geçirdik. Okul idarecilerine ve öğretmenlerine teşekkür ederim” dedi.
Spor yaparak keyifli vakit geçirdiklerini ifade den öğrencilerin mutluluğu görülmeye değerdi. Çok eğlendiklerini ve mutlu olduklarını da söyleyen öğrencilerin sabah sporu ders zilinin çalmasıyla son buldu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Öğreciler Spor ile Mutlu videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet