Skip Navigation Links

Samandağ Belediyesi’nin Bahar Temizliği Kampanyası Start Aldı

Samandağ Belediyesinin öncülüğünde, Hatay Büyükşehir Belediyesi, Samandağ Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün destekleri ile

Samandağ Belediyesi’nin Bahar Temizliği Kampanyası Start Aldı

Yerel   A+a-

Bahar Temizliği Kampanyası Samandağ’da start aldı.
24 Nisan 2019 Çarşamba günü saat 09.00'da Deniz Sitesi de bulunan Hz. Hızır Parkında başlayan Bahar Temizlik Kampanyasına Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, Samandağ Belediyesi birim müdürleri, Hatay Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığına bağlı ekipler, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Bağlı Ulubatlı Hasan Ortaokulu öğrencileri, Adem Nural Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Samandağ Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ve Samandağ Belediyesi personelleri katıldı.
Samandağ Belediyesinden yapılan açıklamada: "Belediye Başkanımız Refik Eryılmaz’ın öncülüğünde okul öğrencileri, Belediye personellerimiz ve gönüllü vatandaşlarımız ile birlikte Bahar Temizliği Kampanyasını başlattık. Vatandaşlarımızın çevre bilinci konusunda gösterdiği duyarlılığa teşekkür ediyoruz. Daha temiz ve yaşanabilir bir Samandağ' ı birlikte inşa edeceğiz“ ifadelerine yer verildi.
Başkan Eryılmaz Eldivenlerini Taktı, Çöp Topladı
Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, Hz. Hızır Parkında başlayan Bahar Temizliği Kampanyasına destek vermek amacıyla eldivenlerini giydi ve Hz. Hızır Parkından başlayarak Uğur Mumcu Caddesi ve deniz – Çevlik arasındaki yolda sahil boyunca Samandağ Belediyesi personelleri, öğrenciler ve gönüllü vatandaşlar ile birlikte çöp topladı.
Başkan Eryılmaz, çöp toplamanın yanı sıra Hz. Hızır Parkından başlayarak Çevlik girişine kadar yol boyunca incelemelerde bulundu.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet