Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başarılı Boksörden Başkan Tosyalı’ya Ziyaret

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, sporun ve sporcunun her zaman yanlarında olduklarını belirtti.

Başarılı Boksörden Başkan Tosyalı’ya Ziyaret

Yerel   A+a-

Boks Federasyonu tarafından Mersin’de düzenlenen 2019 faaliyet programında yer alan Genç Erkekler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonasında Türkiye 3.sü olan İskenderun Belediye spor kulübü boksörü Salim Öztürk, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’yı makamında ziyaret etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ,” İskenderun’da son derece yetenekli ve başarılı sporcularımız var. Sporcularımızın bu başarıları hem yeni yetişen gençlere örnek oluyor hem de kentimizin tanıtımına katkı sağlıyor. Salim Öztürk kardeşimizde genç erkekler Türkiye Boks şampiyonasında Türkiye üçüncülüğünü elde etmiştir. Ben tüm sporcu kardeşlerimizi ve değerli antrenörlerimizi tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum ”dedi.
Antrenör Hasan Erdener ise şampiyonada dereceye giren sporcuların, Türkiye'yi Avrupa Boks Şampiyonasında temsil edeceklerini belirterek, ”Burada dereceye girecek sporcularımız bizi Ekim ayında yapılacak olan Avrupa Boks Şampiyonasında temsil edecekler. Ülkemizin geleceği için en iyi sporcuları hazırlamak için uğraşıyoruz. Sporcumuz daha büyük başarılara imza atacaktır” diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından Başkan Tosyalı, başarılı sporcuya madalya takarak tebrik etti başarılarının devamını diledi.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş